‘Amacımız kültürümüzü tanıtmak ve birlikte yaşamak’
27 Ağustos 2015 16:16

‘Amacımız kültürümüzü tanıtmak ve birlikte yaşamak’

Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanlığı’na seçilen Muhammet Turan, sıla ziyaretinde Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti ve destek sözü aldı

Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Muhammet Turan, sıla ziyaretinde ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Turan, Gölcük’teki dernek faaliyetlerini anlatarak şunları dile getirdi: “Biz, Gölcük’te Erzurumlular Derneği’mizi kurarak uzun zamandan beri hemşerilerimize hizmet veriyoruz. Çeşitli yöremize ait kültürel etkinliklerimizi düzenleyerek kültürümüzü tanıtıyoruz. Aynı zamanda kültürümüzle birlikte yaşamayı hedefledik. Ülkemizin çıkarları ve yaşadığımız coğrafyanın çıkarları her zaman ön planda tutarız. Biz hepimiz birlik ve beraberlikten yana olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Buradaki ziyaretimde gördüğüm kadarı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, Erzurum’u nakış nakış işlemiş ve çok mükemmel hizmetlere imza atmış.”

‘ERZURUM EN İYİ HİZMETE LAYIKTIR’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada, “Öncelikle derneğimiz aracılığı ile gurbette yaşayan hemşerilerimizin selamını getirmenizden dolayı çok mutlu oldum. Bizde sılasından ayrılıp bir başka illerde yaşamını sürdüren tüm Erzurumlu hemşerilerimize sizin aracılığınızla selamlarımızı sunarız. Halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. En iyi hizmeti verebilmek için tüm ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Başka illerden örnekler alarak ve bu örnekleri tüm Erzurumlu hemşerilerimizin görüşüne sunduktan sonra hangisine karar kıldığında bizde o hizmeti vereceğiz. Biz belediye olarak tüm hemşeri derneklerimize maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyiz” dedi. Bu açıklamaların ardından Turan, Başkan Sekmen’e Erzurum’un tarihini anlatan kitaplar ve Erzurum’a has Oltu taşı tespihi hediye etti.

BENZER HABERLER
X