Altgeçide kapsamlı düzenleme gerekli
02 Mart 2020 17:14

Altgeçide kapsamlı düzenleme gerekli

İlçemizde Barbaros İlkokulu’na geçiş yapılan ve öğrencilerin sıklıkla kullandığı altgeçitte, duvarların temizlenmesine rağmen yeniden kirletilmiş olması, halkın tepkisini çekiyor.

Vatandaşlar, duvarların boyanarak temizlenmesini ve kirletilmemesi adına önlem alınmasını istiyor. Gölcük’ün birçok noktasında, yayaların güven içerisinde yolun karşı tarafına geçmesini sağlayan altgeçitler bulunuyor. Söz konusu geçitler, yayaların karıştığı trafik kazalarının da önlenmesinde büyük bir önem taşıyor. Bu bölümlerden biri olan, sıklıkla öğrencilerin kullandığı ve Barbaros İlkokulu’na çıkan altgeçidin iç kısmında oluşan kirlilik, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor. Altgeçit içerisinde duvarların kir içinde olması, duvarların temizlenmesine rağmen duyarsızlık sonucu tekrar yazılarla dolması sonucunda mahalleliler, bu noktanın tekrar temizlenmesini istiyor.

‘ZEMİN YENİLENMELİ, ELEKTRİK AKSAMI DEĞİŞMELİ’

Barbaros İlkokulu’na çıkan altgeçidin iç kısmında çeşitli noktaların temizlenmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Burada duvarları kir içerisinde bırakan bazı duyarsız kişiler sebebiyle duvarlar pislik içerisinde. Her ne kadar temizlenmesine rağmen duvarlar yeniden kirletiliyor. Duvarların kapsamlı bir şekilde yeniden temizlenmesini istiyoruz. Bununla birlikte, altgeçit zemininin yenilenmesini ve elektrik aksamının gözden geçirilmesini de talep etmekteyiz. Bu tür sorunların düzeltilmesi ile birlikte altgeçitte sıkıntıların giderileceğini düşünmekteyiz” dedi.Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X