Akmis Seyahat, Hayvan Aktivistleri’ne destek olacak
14 Kasım 2013 18:15

Akmis Seyahat, Hayvan Aktivistleri’ne destek olacak

2010 yılından bugüne hizmetlerine “Marmara’yı Sabiha Gökçen Havaalanına Biz Taşıyoruz” sloganıyla devam eden Akmis Seyahat Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği’ne yardım için ilk adımı attı.

Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Genel Müdür Olgun Aksoy ve Genel Yayın Müdürü Erdem Akyıl Hayvan Aktivistleri’nde bir araya geldi.

“Marmara’yı Sabiha Gökçen Havaalanına Biz Taşıyoruz” sloganıyla yoluna devam eden Akmis Seyahat Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği’ne yardım için ilk adımı attı. Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Genel Müdür Olgun Aksoy ve Genel Yayın Müdürü Erdem Akyıl Hayvan Aktivistleri’nde bir araya geldi. Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp “Bazı dernekler sadece marka amaçlı kurulur. Ama ben Hayvan Aktivistleri Derneği’nin samimiyetine inanıyorum. Maddi manevi destek vermeye hazırız. Sesinizi duyurmak için biz de kendi firmamızın dergilerinde etkinliklerinize yer vereceğiz” dedi. TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bölge Temsilcisi olan ve İzmit Yahya kaptan Mahallesinde hizmet veren şirket sosyal sorumluluk bilincini yaymak için çalışmalarına devam edecek.

BENZER HABERLER
X