AKMEDER esnaflara teşekkür etti
04 Mart 2013 16:40

AKMEDER esnaflara teşekkür etti

AKMEDER dernekle anlaşma imzalayan ve dernek üyelerine hesaplı alışverişin kapılarını açan esnaflara teşekkür etmeye devam ediyor.

Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi Rıfat Çobanoğlu Apartmanı No:28 adresinde hizmet veren Aktif Memurlar Derneği (AKMEDER) dernekle anlaşma imzalayan ve dernek üyelerine hesaplı alışverişin kapılarını açan esnaflara teşekkür etmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 aydır hizmet veren ve bir sürü alanda etkinlik düzenleyen AKMEDER etkinliklere devam edeceğini bildirdi. Dernek Genel Başkanı Özhan İmre derneklerinin, kamuda görev yapan devlet memurları, maluliyet ve çeşitli nedenlerle ayrılan devlet memurları ve bunların eşleri ile dul, yetim öksüzlerine hitap ettiğini söyledi.

 

GENEL BAŞKAN İMRE AÇIKLAMA YAPTI

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan imre “Amacımız, derneğimize üye olanlar lehine her türlü yasal çalışmalar yapmak, bu konuda fikir ve projeler üretmek, bu anlamda her türlü yasal ve demokratik yapılanmaları sağlamaktır.  Dernek çalışmalarını yürütürken, Türkiye ve Anadolu’nun ortak değerleri üzerinde birlik oluşturma, birlikte yaşama kültürü ve ulusal ortak değerlerimizin korunması, ülkemizin gelişmesi ve evrensel hukuk normlarına uygun demokratik hukuk devleti anlayışının yerleşmesi, ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında tanıtılması, ulusal ve uluslararası boyutta barışa hizmet; sivil toplumun kurumsallaşması ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinin artırılması konularını da gözetir” dedi. Dernek Başkanı İmre derneğe katkı sağlayan esnafa teşekkür ettiğini ifade ederek desteklerin sürmesini istedi. 

BENZER HABERLER
X