Akdeniz; Hastane bölgemize hareket getirecektir
23 Mart 2015 15:56

Akdeniz; Hastane bölgemize hareket getirecektir

Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz, bölgeleri hakkında açıklamalarda bulunarak eksiklikleri dile getirdi, güzel gelişmeler içinde teşekkür etti

Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz açıklamalarında “Şu anda Halıdere Bölgemizde yapılan ve yaşanan en güzel gelişme Gölcük Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak Fizik Tedavi Merkezi’nin buraya gelecek olmasıdır. Bizlerinde bünyesinde bulunduğu eski Halıdere Belediye Binası yaklaşık 6 yıldır boş bir şekilde duruyordu. Tabii bu zaman dilimi içerisinde idareten farklı alanlarda kullanıldı ama tam anlamıyla bir alanda hizmete geçirilmedi” dedi.

 ‘KISA SÜRE İÇERİSİNDE FAALİYETE GEÇECEK’

Akdeniz, “Eski Halıdere Belediye Binamızın şimdiki hali ise, Gölcük Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak Fizik Tedavi Merkezi buraya gelecek. Onun buraya gelmesiyle birlikte mahalle muhtarlıklarımızı ve irtibat büromuzu, Zabıtamızı ise karşı tarafımızda bulunan iş merkezi binamıza taşıyacağız. Zaten yine hastanenin geleceği binamızda şu anda tüm faaliyetlerimizi sonlandırmaya başladık. Hastane çalışmaları şu anda müteahhit aşamasında. İnşallah kısa süre içerisinde faaliyete geçecektir. Hastane çok isabetli bir karar oldu. Üstelik Fizik Tedavi Merkezinin buraya gelecek olması bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı haline geldi. Çünkü onun buraya gelmesi aynı zamanda yaşam alanlarımıza ayrı bir hareketlilik getirecektir. Bu durumdan esnaflarımız ve yerel işletmelerimizin yanı sıra kendisiyle hoşgörü içerisinde ilgilenilen vatandaşlarımızda hoşnut olacaklardır” dedi.

 ‘DERE ISLAH ÇALIŞMASININ YAPILMASI GEREKİYOR’

Akdeniz, “Bunun yanı sıra hastanemizin yapılacağı binanın hemen yanında tek katlı ve şu anda kahvehane olarak kullanılan bir binamız var. Bu binamızda yine aynı şekilde istimlak edildi ve güzel bir kafeterya yapılacak. Yine sahilimizin batı kısmında yapım aşamasında olan plajımız var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan bu plajımız geçtiğimiz sezona yetişmemişti ancak önümüzdeki sezona yetiştirilecek. Bu da yine sahil kenti olan şehrimizde önemli bir yer tutuyor. Ayrıca yine sahilimizde sandal çekme yerimiz var. Bu küçük marinamız bizlere hiç yeterli gelmiyor. Çünkü burası alanın geniş olmamasıyla birlikte ihtiyaçlarımıza cevap vermiyor. Çünkü bölgemizin yapısı itibariyle balıkçı teknelerimiz oldukça fazla. Bu nedenle sandal çekme yerimizin genişletilmesi gerekiyor. Aynı zamanda yine Halıdere Bölgemizle ünlü olan deremizle ilgili ıslah çalışmalarının yapılması gerekiyor. Çünkü son zamanlarda iyice kötü bir hale geldi” dedi.

BENZER HABERLER
X