AK Parti’den kongreye davet ziyaretleri
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş..
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp beraberindeki partililer ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp beraberindeki partilileri ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’ye çam fidanı hediye etti ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne davet etti.
‘KONGREYE GÖLCÜKLÜ BİR ARKADAŞIMIZ ADAY’
Ziyarette açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Malumunuz içerisinde bulunduğumuz 2015 yılı Haziran ayında ülkemizde Genel Seçimler gerçekleştirilecektir. Elbette bu seçimlerin öncesinde her siyasi partinin bir takım çalışmaları olacaktır. Fakat bu çalışmalarında öncesinde siyasi partilerimiz teşkilatlarında ki kongrelerini tamamlamaya başladılar. Bütün bu çalışmalar kapsamında AK Partimizin Kocaeli İl Kongresi de gerçekleştirilecek. Kongreye Gölcüklü bir arkadaşımız aday, kendisine başarılar diliyoruz, hayırlısı olacağına inanıyoruz” dedi.
‘KONGRE SÜRECİ DÖNEMİNDEYİZ’
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Belediye Başkanımızın da dile getirdiği üzere siyasi partilerimizin kongre süreci dönemindeyiz. Bu bağlamda partimizde yine önümüzdeki günlerde İl Kongresini gerçekleştirecek. Kongreye Gölcüklü partilimiz Şemsettin Ceyhan aday oldu. İnşallah hem onun için hem partimiz için hem de milletimiz için hayırlı olacaktır” dedi.
‘HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM’
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü “Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten ötürü memnuniyetimi dile getirmek isterim ve ayrıca nazik davetinizden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Siyaset bir milletin ve toplumun içerisinde bulunan en güçlü ve en önemli hizmet araçlarının başında yer almaktadır. Tabi sizlerde yine siyasi parti olarak ve iktidar partisi olarak gerçekleştirilecek bu hizmet yarışı içerisinde çalışmalarınızın ön hazırlıklarını yapıyorsunuz. Gerçekleştirilecek olan İl Kongresinin herkes için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.