AK Parti’den iade-i ziyaretler
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Yönetimi ile birlikte Gölcük Gümüşhaneliler Derneği ile Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği’ni ziyaret etti
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti ilçe yönetimiyle birlikte önceki gün Gölcük Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Temel Şahin ve dernek yönetimini dernek binasında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Dernek Başkanı Temel Şahin “öncelikle derneğimizi önemseyerek bizlere yaptığınız bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Biz Gümüşhaneliler Derneği olarak dernek amacımıza yönelik hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan yaşadığımız bu coğrafyada birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizler Gümüşhaneliler Derneği olarak bu birlik ve beraberliği çok iyi bir şekilde sağladık. Birlik ve beraberlik kapsamında ilçemizde yapılan hizmetlere hep birlikte destek verdik ve vermeye devam ediyoruz” dedi.
‘STK’LARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ’
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp; “öncelikle bizleri bu sıcak ortamda ağırlamanızdan dolayı teşekkür ederim. Değerli arkadaşlar bizler tüm sivil toplum kuruluşlarımızı çok önemsiyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği her zaman vermeye hazırız. Bizim bu ziyaretimiz iade-i ziyarettir. Bizim kongremizin ardından sizlerin ziyaretleri gerçekleşti. Bizde iade-i ziyaret olarak bu gün sizleri ziyaret etmek istedik. AK Parti ilçe yönetimi olarak fıstıklı çam fidesini sizlere hediye ediyoruz” dedi.
‘İLÇEMİZE BÜYÜK DESTEKLERİ OLDU’
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçemizde faaliyet gösteren en önemli derneklerden biri de Gümüşhaneliler Derneği’dir. Gümüşhaneliler Derneği’nin kuruluşundan bugüne kadar ilçemize büyük destekleri oldu. Tabi ki bu aşamada ilçemizde faaliyet gösteren tüm derneklerimizden aynı desteği gördük. İlçemiz bir mozaik yapıda oluşmuş. Bu mozaik yapıda başka illerden gelip burada yaşam mücadelesiyle birlikte hemşeriler derneğini kurdular. Çok güzel bir çatı oluşturarak birlik ve beraberliği sağladılar. Ben tüm derneklerimizin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
KONYALILAR VE KARAMANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti ilçe yönetimi Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Dernek Başkanı Nuri Akkol ve dernek yönetimini ziyaret ettiler. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp; “ilçemizde bulunan tüm derneklerimizle bir araya gelerek güzel ve hoş sohbetler geçirdik. Bizim tüm derneklerimiz gerçekten amacına yönelik başarılı çalışmalar yapıyorlar. Bizler hepimiz ülkemiz için çalışıyoruz. 12 yıl öncesinde halkın çilesi devam ediyordu. Bugüne bakıldığında halkın kendisi iktidar oldu. Yapılan çalışmalarla hükümetimiz gücünü milletten alarak iktidara milletin kendisini taşıdı” dedi.