AK Parti’de yeni İlçe Başkanı Seymen
28 Aralık 2018 15:55

AK Parti’de yeni İlçe Başkanı Seymen

İdris Alp’in Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı nedeniyle istifasından boşalan AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevine, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatın ardından ilçe başkan vekilliği görevini yürüten Çetin Seymen atandı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini yürüten İdris Alp’in Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olması nedeniyle istifasından sonra bu göreve kimin geleceği merak konusu olmuştu. Temayül yoklaması ve genel merkezde yapılan mülakatın ardından Çetin Seymen göreve atandı.AK Parti İlçe Başkanlığı görevini dört seneden bu yana yürüten İdris Alp’in Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapmak üzere görevinden istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı görevine vekaleten Çetin Seymen getirilmişti. Geçtiğimiz gün ilimizdeki 7 ilçeden temayül sonucu belirlenen 3’er kişi ile İzmit ve Çayırova’da listeye sonradan eklenen 2 kişi ile birlikte 23 ilçe başkanı adayı, Ankara’ya giderek ilçe başkanlığı görevi için mülakatlara katıldı. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan da Çetin Seymen, İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul Ankara’ya gitmişti. Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Çetin Seymen AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atandı.

GENEL MERKEZ TARAFINDAN ATANDI

Geçtiğimiz yıl yapılan AK Parti Gölcük İlçe Kongresi’nde AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nda Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Çetin Seymen, İdris Alp’in belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etmesi üzerine ilk olarak ilçe başkanlığı görevine vekaleten atandı. Ardından geçtiğimiz hafta çarşamba günü ilçe teşkilatında öne çıkan 3 ismin belirlenmesi için temayül yoklaması gerçekleştirildi. İlçemizde temayülde öne çıkan 3 isim olan Çetin Seymen, İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul, ilimizdeki toplam 7 ilçenin ilçe başkanı adayları ile birlikte önceki gün mülakatlara katılmak üzere Ankara’ya AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. Mülakatın ardından AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Çetin Seymen atandı. Seymen, bir sonraki AK Parti İlçe Kongresi’ne kadar başkanlık görevini sürdürecek. AK Parti yönetim kurulu ve partililer de başkanlık görevine atanan Çetin Seymen’i tebrik ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

‘PARTİMİZE LAYIK OLMAK AMACIYLA GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada, “Çetin Seymen, İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul olarak Ankara’ya gittik ve gerekli görüşmeleri yaptık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Kandemir ve AK Parti İl Başkanı Sayın Abdullah Eryarsoy ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Sonuç olarak ismim üzerinde karar kılındı ve bu göreve atanmış oldum. Partimize layık olmak amacıyla elimizden gelen tüm gayreti göstererek ilçemizde yine seçimler kazanmaya devam etmek istiyoruz. Amacımız, her seçimde olduğu gibi ilimizdeki tüm belediyeleri kazanmak” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X