AK Parti Diyarbakır heyetinden taziye ziyareti
31 Ocak 2016 16:54

AK Parti Diyarbakır heyetinden taziye ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akat ve yanındaki heyet, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’na ziyarette bulundu. AK Parti Diyarbakır heyeti, bu ziyaretin ardından Gölcük’e gelerek, şehit ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz günlerde 25 kişilik bir heyetle birlikte AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akat ve yönetimini ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akat, AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yöntürk, AK Parti Çınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Neşet Özden ve AK Parti Diyarbakır il yönetimi ile birlikte, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Diyarbakır heyeti, bu ziyaretin ardından, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetim kurulu ile birlikte, Gölcüklü şehit ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

TAZİYELERİNİ İLETTİLER

Taziye ziyaretinden önce açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akat, “Önceki günlerde AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, yaklaşık 25 kişilik bir heyetle Diyarbakır'a gelerek konuğumuz oldular. Biz de hem iadeyi ziyaret gerçekleştirmek hem de şehit ailemizi ziyaret ederek taziyemizi bildirmek ve acılarını paylaşmak istedik. Özel harekat polisimiz Bayram Özdere, geçtiğimiz hafta, teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştur. Şehitlerimiz, Allah katında ölmemiştir, şehidimiz aramızdadır. Bölgemizde büyük zorluklar yaşanıyor. İnanıyorum ki aziz milletimiz bu zorlukları da aşacak. Terör örgütünün arkasında karanlık güçler var. Bu karanlık güçler, aramıza fitne fesat koysalar bile bizi birbirimizden ayırmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Aziz milletimiz bütün zorlukların üstesinden gelecek ve bizler hep beraber bir bütün olarak kardeşçe topraklarda yaşayacağız" dedi. Heyet, bu açıklamaların ardından, Donanma Mahallesi’nde ikamet eden şehit ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyelerini bildirdi. Taziye çıkışında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “AKP Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akat ve beraberindeki heyet ile birlikte şehit ailemizi ziyaret ettik. Aileye taziyelerimizi bildirerek, acılarına ortak olduk” dedi.

BENZER HABERLER
X