Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Aile Konak Hastanesi, Ramazan boyunca Başiskele, Değirmendere ve Karamürsel’de stand açarak halkı bilgilendirmeye devam ederken, hastane binası önünde düzenlediği dev iftarla adından söz ettirmeyi başardı. Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin düzenlediği dördüncü geleneksel halk iftarı organizasyonuna halkın
yanı sıra protokolden de yoğun katılım oldu. İlçe protokolü, bu programda hazır bulundu. Tüm iftar organizasyonunu, hastane personelinin üstlendiği iftar programında, Aile Konak Hastanesi önü, 2 bin kişi için trafiğe kapatıldı.
SOHBETLER YAPILDI
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Partili yöneticiler ve diğer davetliler de iftar organizasyonunda yerini aldı. Bu iftar programı, uzun uzun sohbetlerin edilmesine de vesile oldu. Hem vatandaşlar hem de protokol üyeleri bol bol sohbet etme imkanı buldu.
TALUS, VATANDAŞLARLA SELAMLAŞTI
Gölcük Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, vatandaşları hastane önünde düzenlenen dev iftar programında ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, “Aile Konak Hastanesi ve Aile Tıp Merkezi’ni bugünlere taşıyarak, dört yıldır yükselen başarı grafiğimizde en büyük katkı kuşkusuz halkımızındır. Biz de onları bugün misafir ettik” dedi.