‘Açtığımız standa tüm halkımızı bekliyoruz’
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernekleri bünyesindeki kurslara katılanların ortaya çıkarmış oldukları ürünlerin Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta açılan stantta halkın beğenisine sunulduğunu dile getirdi. B
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, 20. Sokak kenarında açtıkları stant ve yapılacak etkinlikleri ile ilgili olarak dün düşüncelerini dile getirdi. Başkan Bat, konu hakkındaki açıklamasında “Geçtiğimiz senenin sonunda açılan kurslarımıza katılan arkadaşlarımız, dönem boyunca almış oldukları kurslar neticesinde çok çeşitli eşyalar yaptılar. Ortaya çıkan ürünlerimize ait yılsonu sergimizi de geçtiğimiz ay içerisinde açmıştık. Şimdi ise bu ürünlerimizi satışa çıkardığımız standımızı açtık. 20. Sokak kenarında açtığımız standa tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
‘DÖRT GÜN AÇIK KALACAK’
Başkan Bat, sözlerinin devamında “Bir dönem boyunca yapılan ürünlerin satışa çıkarıldığı standımız, dün dahil olmak üzere dört gün boyunca açık kalacak. Cumartesi akşamına kadar isteyen vatandaşlarımız, standımızı ziyaret ederek ürünleri inceleyebilir, isterlerse satın alabilirler. Üyelerimiz, burada satılan ürünlerden elde ettikleri gelirleri yapacağımız gezilerde istedikleri gibi kullanacaklar. Kurslara katılan tüm üyelerimizin ellerine sağlık. Bir sonraki dönemde de açacağımız kurslarda başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
‘BİRKAÇ ÇOCUĞUMUZ DUDAK OKUMAYA GEÇTİ’
Açıklamasının devamında verdikleri dudak okuma kursuna değinen Başkan Bat, “Geçtiğimiz aylarda başlattığımız işitme engelli çocuklar için dudak okuma kursumuzda birkaç çocuğumuz dudak okumaya geçmiş durumda. Buna istinaden bugün saat 11.00’da bir program gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız, bu programda dudak okuyarak kabiliyetlerini göstermiş olacaklar. Bu kursumuzun çocuklarımız açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum. Çevrelerinde olan bitenleri, dudak okuyarak öğrenebilecekler. Bu kursun her yaş için önemli olduğunu da belirtmek gerek” dedi. Erdem ŞENGÜL