Abhaz Dernekleri’nden nezaket ziyareti
11 Şubat 2016 12:24

Abhaz Dernekleri’nden nezaket ziyareti

Abhaz Dernekleri Federasyonu Yöneticileri ve diğer illerin dernek başkan ve yöneticileri, Kocaeli Abhaz Derneği ve Abhazya-Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilciliği’ne ziyaretler gerçekleştirdi

Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Hapat Ceylan ve federasyon yöneticileri Atanur Aksoy, Ercan Basnuh, Samil Yasba ve Ümit Karaalp'in yanı sıra İstanbul Abhaz Derneği Başkanı Hakan Ander, Sakarya Dernek Başkanı Oral Kobas, Düzce Abhaz Kültür Derneği Yöneticileri Özdemir Zorlu ve Anil Alkan, Kocaeli Abhaz Derneği ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp'i ziyaret etti. Gerçeklesen nezaket ziyaretinin ilki Kocaeli Abhaz Derneği’nde gerçekleşti. Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca ve dernek yöneticileri, federasyon yöneticileri ve diğer illerin dernek yöneticilerini ağırladı. İzmit’te ki dernek binasında gerçeklesen ziyarette Kocaeli Abhaz Derneği üyeleri de hazır bulundu.

 EKONOMİK VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR

İzmit’te bulunan Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilciliği’ne de nezaket ziyaretinde bulunan federasyon yöneticileri ve dernek yöneticilerini, Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp karşıladı. Yapılan ziyarette taraflar Türkiye'de yasayan Abhaz toplumunun sorunlarını, ekonomik ve kültürel çalışmaları değerlendirdi. Gerçekleşen görüşmenin ardından ziyaretler sona erdi.

BENZER HABERLER
X