A Takımı yoğun mesai harcadı
26 Mayıs 2026 13:52

A Takımı yoğun mesai harcadı

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı A Takımı ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde yaptıkları çalışmalarla kent estetiği ve ulaşım güvenliğine katkı sağladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı A Takımı ekipleri, yol bakımından tretuvar onarımına, asfalt yamadan korkuluk boyamaya kadar birçok noktada eş zamanlı çalışma yürüten ekipler, vatandaşların bayramı daha güvenli ve konforlu geçirmesi için sahada mesai yaptı.

KENT GENELİNDE YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Kentin farklı ilçelerinde sabahın erken saatlerinde sahaya çıkan Büyükşehir ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda hızlı müdahalelerde bulundu. Özellikle bayram öncesinde araç ve yaya hareketliliğinin artacağı bölgelerde çalışmalarına ağırlık veren A Takımı ekipleri, kent estetiği ve ulaşım güvenliği için yoğun mesai harcadı. Ekipler, günlük yaşamı doğrudan etkileyen bakım ve onarım işlerini kısa sürede tamamlayarak vatandaşların mağduriyet yaşamamasını hedefledi.

HIZLI MÜDAHALE İLE EKSİKLER GİDERİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki hızlı müdahale ekiplerinden biri olan A Takımı ekipleri; yol, kaldırım, bordür, korkuluk ve çeşitli bakım-onarım çalışmalarını sürdürerek, bayram öncesinde kent genelindeki eksikleri tek tek giderdi.

Habere ait diğer görseller

BENZER HABERLER
X