‘700’ü aşkın üyeyi partimize kaydettik’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi, gazetemize Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Çavdar, “700’ü aşkın üyeyi partimize kaydettik” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Yönetimi, Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, Başkan Vekili Cumali Özcan ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi. Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Çavdar, “Öncelikle 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyoruz. Yaptığımız çalışmaların halkımıza anlatılmasında siz basın mensuplarının da oldukça büyük bir önemi var. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Son dönemde oldukça yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha iyi olacak inşallah. Seçimlere doğru daha da yoğunlaşacağız. Güzel ve umduğumuzun üzerinde bir teveccüh gördük. Hayalime ulaşmış değilim ama o yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.
‘İTTİFAKIN KOCAELİ’DEKİ VEKİL SAYISINI ARTTIRMAK TEK HEDEFİMİZ’
Sözlerine devam eden Başkan Çavdar, “Kadınların ve gençlerin partimize ilgisi oldukça arttı. Güzel bir üye kaydı yaptık. 700’ü aşkın üyeyi partimize kaydettik. Çoğu da gençler ve kadınlarımız. Genç ve dinamik bir yönetim yapımız var. İnşallah daha iyi şeyler yapacağız. Kadın ilçe başkanı konusu kadınların ilgisini çekti. Biz de onlara örnek olabilirsek ya da onları temsilen umutlandırabilirsek ne mutlu bize. Teşkilatı biliyor olmamız bir avantajdı. Başkanlık, her yerde olmak demek. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Siyaset bizim yaşam biçimimiz. İnsanlara, memlekete faydalı olmak bizleri mutlu ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı, bizim için çok önemli. Nasip olursa Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki vekil sayısını arttırmak tek hedefimiz. Bu bizim için çok önemli” dedi.
‘GÜZEL BİR HAVA YAKALADIK’
Başkan Çavdar, sözlerinin sonunda “İl Başkanımız da burada büyük bir etken. Kendisi Türkiye’nin en genç il başkanı. Kadın ilçe başkanı gibi bir yeniliği de başlattı. Biz de onları mahcup etmedik ve güzel bir hava yakaladık. Ülkenin, Gölcük’ün sorunlarını biliyoruz, sorunlara hakimiz. Ticaret hayatını, ekonomik problemleri biliyoruz. Memleketimizin zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz, bu süreci düzeltecek olan bizleriz. Kendi kendimize yetebilecek, dış bağımlılıktan kurtulan, sanayisiyle, savunmasıyla, ekonomisiyle 2023’ün bir başlangıç olacağını düşünüyoruz. Dünyanın Asya’dan Avrupa’ya geçen köprüsüyüz. Dış güçlerin, Amerika’nın bizim coğrafyamızdaki politikasını biliyoruz. Biz Türkler, uyanık olmalıyız. Farklı bir milletiz, reflekslerimiz daha kuvvetli, ülke sevgimiz çok farklı, maneviyatımız çok önemli. Vatanımızın bütünlüğü, bayrağımızın, dilimizin, kırmızı çizgilerimizin, Cumhuriyetimizin muhafaza edilmesi bizim için çok önemli” dedi. Erdem ŞENGÜL