‘7 Haziran seçimleri ülkemizin istiklal seçimleridir’
18 Mart 2015 16:46

‘7 Haziran seçimleri ülkemizin istiklal seçimleridir’

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlığınca yürütülen çalışma kapsamında her akşam en az üç mahallede genç üyelerine ziyaretlerde bulunuyor

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, genç üyelerin iletişim bilgilerini güncelleme maksatlı düzenlenen ev ziyaretleriyle alakalı yaptığı açıklamalarda 7 Haziran Genel Seçimlerine dikkat çekerek, “Bu seçimler ülkemizin istiklal seçimleridir” dedi. İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla genç üyelerin iletişim bilgilerini güncelleme maksatlı gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde aynı zamanda 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerle alakalı da vatandaşlarla istişarelerde bulunuluyor. Gençlerin görüşlerine başvurulduğu ziyaretlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hedeflerinin de yer aldığı tablo hediye ediliyor.

 

‘İZMİT GENÇLİĞİ HAZIR’

Seçim İşleri Başkanlığınca yürütülen ev ziyaretleriyle alakalı açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, genel seçim öncesinde genç üyelerin arttırılmasına yönelik çalışmaların da hızla devam ettiğini kaydetti. Akbal, “Genel seçimler için İzmit gençliği olarak hazırız. Allah izin verirse İzmit’te her genç üyemize ulaşacağız. Seçimlere kadar durmak yok. 7 Haziran seçimi ülkemizin istiklalinin seçimidir, bizler de bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER
X