‘14 Şubat için konserhazırlığımız sürüyor’
Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna,
dernekleri kapsamında önümüzdeki dönem çalışmaları ve dernek faaliyetleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Şentuna, “14 Şubat için konser hazırlığımız sürüyor” dedi
Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, derneklerinin yapmış olduğu çalışmalar ve önümüzdeki dönem faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Şentuna, konu hakkında yaptığı açıklamada “Dernek çalışmalarımız kapsamında, bu zamana kadar ilçemizde birçok faaliyete imza atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimiz bünyesinde kurmuş olduğumuz Türk Müziği Topluluğu, bundan önceki dönemde birçok konser vererek kulaklarımızın pasını sildi. Halkımızın da büyük bir beğeni ile takip ettiği bu konserlerin bir yenisini daha yapmaya hazırlanıyoruz” dedi.
‘YENİ KONSER VERMEK HEDEFİNDEYİZ’
Başkan Şentuna, açıklamasının devamında “Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu olarak Koro Şefi’miz Nuray Günay yönetiminde, birçok konsere imza attığımız gibi önümüzdeki aylarda da bir yeni konser vermek hedefindeyiz. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yapacağımız konserin hazırlıklarını, koro şefimiz Nuray Günay yönetiminde, dernek üyelerimizle yapıyoruz. Birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği konserimizin gerçekten güzel geçeceğini düşünüyoruz. Konsere yakın bir zamanda, konserin zamanını da aktaracağız. Şimdiden tüm halkımızı konserimize beklediğimizi söylemek isterim” dedi.
‘ENSTRÜMAN KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR’
Sözlerine son veren Başkan Şentuna, “Konser hazırlıklarımızın yanı sıra, derneğimiz bünyesinde verdiğimiz enstrüman kurslarına da devam ediyoruz. Gitar, keman ve saz kurslarımızı, usta öğreticilerimiz vasıtasıyla kursiyerlerimize öğretiyoruz. Kurslarımıza olan ilgi gerçekten iyi seviyede. Bununla birlikte, folklor kursumuz da sürüyor. Sadece konser vermek değil, halkımıza elimizden geldiğinde en iyi hizmeti verme konusunda çalışmalarımız, her dönemde devam edecek. İsteyen herkesi, enstrüman kurslarımıza bekliyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL