14 Şubat heyecanı başladı
08 Şubat 2013 14:20

14 Şubat heyecanı başladı

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yapılan indirim ve kampanyaları fırsat bilen çiftler, hayatlarının en özel insanına hediye almak için alışveriş merkezleri ve çarşılara akın etti.

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yapılan indirim ve kampanyaları fırsat bilen çiftler, hayatlarının en özel insanına hediye almak için alışveriş merkezleri ve çarşılara akın etti. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne geri sayım sürerken, çiftler de birbirlerine bu anlamlı günde nasıl bir hediye alacağının telaşına düştü. Çarşı pazarda hareketlilik göze çarparken, çeşitli mağazalar da cazip kampanyalarla sevgililerin dikkatini çekmeye çalışıyor. 

ESNAF KOLLARI SIVADI

Kadınlar, hayatlarının en özel erkeğini mutlu etmek için, saat ve ayakkabı gibi hediyelere yönelirken, erkeklerin tercihi ise çiçek ve kıyafet oluyor. Genç çiftlerin yanı sıra evli çiftler de günü fırsat bilip, eşlerine hediye alıyor. 14 Şubat dolayısıyla indirimlere gidip, kampanyalar yapan mağazalar ise gösterilen ilgiden memnun. Havaların geç soğuması nedeniyle erken indirime girmek zorunda kalan esnaf, stoklarını eritmek için yüzde 70’leri bulan indirimler yaptı. Uzun süredir devam eden durgunluğu aşmak isteyen esnaf, 14 Şubat Sevgililer Günü için kolları sıvadı. İlçemizde hizmet veren kuyumcular, mağazalar indirime girdi. Sevgiliye hediye edilebilecek en güzel hediyeler arasında olan çanta, saat, kıyafette yüzde 40’a varan indirimler var. 

BENZER HABERLER
X