Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Gölcük Yenimahalle 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan bir noktada yolun bozuk durumda olması, sürücüleri zorlamaya başlamış durumda. Taş malzemenin etrafa yayıldığını dile getiren vatandaşlar, buradaki sorunun giderilmesi gerektiğini ifade ediyor.
Gölcük’ün kalabalık mahallelerinden biri olan Yenimahalle’de, 1 Mart Caddesi’nin 305. Sokak ile kesiştiği noktada, geçtiğimiz dönemde bir altyapı çalışması yapılmış, ardından bu nokta taş malzeme ile kapatılmıştı. Geçen zaman içerisinde gerek araç geçişi gerekse de yağmur yağışları dolayısıyla alandaki taş malzemenin etrafa yayılması sebebiyle çukurun büyüdüğü, bunun da araç geçişi sırasında sürücülere zor anlar yaşattığı görülmeye başlandı. Çevrede ikamet eden vatandaşlar, araçların zarar görmemesi ve daha sağlıklı bir geçişin olması amacıyla bu alana asfalt dökülmesini istiyor.
‘ASFALT DÖKÜLMESİNDE FAYDA VAR’
Yenimahalle 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan alandaki taş malzemenin etrafa yayıldığını belirten mahalleliler, “Burada geçmiş dönemde yapılan düzenlemenin ardından çukura taş malzeme dökülmüş ve burada geçici bir çözüm oluşturulmuştu. Zaman içerisinde gerek araç geçişleri gerekse de yağmur yağışları sonrasında çukur büyümeye başladı. Bu da araçların, geçişleri sırasında zarar görmesine sebep oluyor. Bu durumu önlemek ve daha sağlıklı bir geçişi sağlayabilmek adına alana asfalt dökülmesinde fayda var” dedi. Erdem ŞENGÜL