Yücel, “Kurttan Kuzu Doğmaz”
19 Ocak 2014 18:26

Yücel, “Kurttan Kuzu Doğmaz”

AK Parti 58. İlçe Danışma Meclisi toplantısı Gölcük Kongre Sarayında gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Ellibeş, Ekrem Aktuğ, Mustafa Kalabalık, Necati Zorlu, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri aday adayları ve çok sayıda partili katıldı

 

AK Parti İlçe Teşkilatı 58. Danışma meclisi Toplantısında sert konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, “Kurttan Kuzu Doğmaz” diyerek muhalefet partilerine yüklendi.

Toplantı AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel’in konuşması ile başladı. Sert açıklamalar yapan Başkan Yücel, “Hepinizin bildiği gibi AK Parti 12 yıldır iktidarda. Ülkemiz, Başbakanımızın önderliğinde her alanda başarıdan başarıya koşuyor ve bizleri gururlandırıyor. Yıllarca hükümetlerin gaza basarken Cumhurbaşkanlarının direksiyonu geriye çevirdiği ya da Anayasa mahkemelerinin frenlediği yönetimleri gördükten sonra adeta otobanda sarsıntısız yol alan idareyi Türkiye Ak Parti sayesinde gördü. Milletimiz, insanı merkeze koyma anlayışı ve cumhur ile devletin barışması ilkesi ile yine AK Parti döneminde tanıştı. Değerli dostlarım, yakından takip ettiğiniz üzere 17 Aralık 2013'te Türkiye Yolsuzluk Operasyonu kılıfına gizlenmiş, Milli İradesine karşı yeni bir darbe ile karşı karşıya kaldı. Hâlbuki daha sekiz ay öncesinde, o zaman da ağaçların gölgesine gizlenmiş Gezi Parkı Olayları'nın arkasındaki komploları organize edenler içeride ve dışarıda itibarımızı zedeliyor, ekonomimiz için güven ortamlarını yok etmeye çalıyor ve tam bir sivil itaatsizlik testi ile devrim türküleri söylüyorlardı. Çok şükür sahnelenen oyunları çok iyi gören milletimizin inanç, dua ve desteği ile bizler, daha güçlü daha azimli bir şekilde Türkiye'nin önüne konan bu engelleri de ortadan kaldırmayı başardık.

 

“BİR SENEYE YAKINDIR ŞEHİT HABERİ ALMIYORUZ”

Anladık ki bu yöntemlerle barış süreci engellenmeye çalışılıyor, ekonomik depremlerle post modern soygunlar yapılıyor. Milli irade bir kez daha yok sayılmaya çalışılıyor. Çok şükür bir seneyi aşkın süredir şehit haberi almıyoruz. Kürt kökenli kardeşlerimizin yıllardır sözü dahi edilemeyen sorunlarının üzerine cesaretle gidiyoruz. Bölgede 280 trilyonluk açılışlar gerçekleştirirken, Marmaray gibi asrın projesiyle Asya'yı Avrupa'ya bağlayıp, 2023 Vizyonu ile Yeni Türkiye'yi inşa etmeye devam ederken. Meğer biz bu topraklarda hala Kurtuluş Savaşı Dönemi'nden kalma Milli İradeyi yok sayan "mandacı zihinler de olabileceğini hesaba katmamışız. Meğer o dönem bu ülke halkının desteği ve özverisiyle milli mücadeleden galip çıkamayacağını düşünen "mandacı zihinlerin", bugün de tek başına ayakları üzerinde durabilen Türkiye'yi içine sindirmesi mümkün değilmiş. O günkü mandacı zihniyetler kimler miydi? Yazar Halide Edip Adıvar, Gazeteci Yunus Nadi, Vakit Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yalman, Akşam Gazetesi Başyazarı Necmettin (Sadık), Sabah Gazetesi Başyazarı Ali Kemal, Ati ve İkram Gazeteleri Başyazarı Celal Nuri (İleri), Eski Bakanlardan Velid Ebuzziya, Refik Halit Koray, Leman Gazetesi Başyazarı Cemal Bey, Yeni Gazete Başyazarı Mahmut Sadık Bey. Bugünkü mandacı zihniyetler de elbet tarihteki yerlerini alacaktır

 

“BİZ GERÇEKTEN ÇOK OLDUK”

Sonra öğrendik ki meğer bu ülkede darbeyi sadece asker değil yargı da yaparmış. Meğer mandacı zihinler bu millete inanmıyor dışarıdan müdahalelerin payandası olmaya tıpkı öncekiler gibi devam ediyorlarmış. Bir atasözüdür değerli dostlarım, “kurttan kuzu doğmaz.” Peki bugün ne oldu da virüs kendini tekrar hissettirdi bu vücutta? Hani bir reklam vardı ya bu Türkler de çok oluyorlar artık, diye. İşte itiraf edelim biz de çok olmaya başladık, burada tüm suç bizim. Öyle ya, 21.yüzyıla damga vuracak 2023 - 2053 - 2071 Vizyonlarını ortaya koyacaksın. 2023 için milli gelirimizde 2 trilyon doları hedefleyeceksin. Cumhuriyetimizin, milletin egemenliğinin 100.yılında kişi başı milli geliri 25 bin dolara çıkarmaya uğraşacaksın. İhracatımız 500 milyar dolara çıksın diye gece gündüz çalışacaksın. Diğer tarafta GAP, DAP, KOP gibi bölgesel projelerimizin tamamlanmasıyla ülkeyi dünyanın tahıl ambarına, tarım merkezine döndüreceksin. 3.Köprü'yü de, Kanal İstanbul'u da, 3. Havaalanını da yapacağız diyerek dünyayı ayağa kaldıracaksın. Denizin altından Marmaray'ı geçirerek bir hayali gerçeğe dönüştüreceksin. Hakikaten biz çok olduk. Hele hele yıllardır bizi birbirimize düşman etmeye çalışırlarken Kürt kardeşlerimize kucaklaşıp, Hakkari'ye Şırnak'a havaalanları kurmak, 280 trilyonluk açılışlar yapmak nerden çıktı.

 

“ÇOK OLDUK ÇOK”

Oysa dedelerimize bir iğne bile yapamayız dediler, "asılırsan İngiliz ipiyle asılacaksın" diyerek sahte atasözü icat edip zihinlerimize kazıdılar. Gençken bizleri milli takımın 1-0 yenilgisine sevindirip, beraberliğinde konvoylar düzenler hale getirdiler. Biz, "bizden bir şey olmazlarla burası Türkiye diye nasihatlerle büyüdük hep. Ama evet haklılardı Burası Türkiye ve şimdi bu ülkede öz güveni yüksek, vatanını, milletini canından çok seven dindar bir gençlik geliyor. Hakikaten çok olmuşuz değil mi? 17 Aralık 2013 tarihinde başlayan bu operasyonların perde arkasında bu çok oluşumuz var işte. Her on yılda bir darbe ya da muhtıralarla milli iradeye kast edenler, hani alışkanlıklar kudurmuşluktan beterdir ya, yine post ya da dost ne derseniz deyin bir darbe daha denediler. Ama çok şükür Türkiye artık Eski Türkiye değil. Neyi denerseniz deneyin, 12 sene önce iktidara gelen bu millet tekrar kendi iradesinin ithal edilmesine izin vermeyecektir. Çünkü bu ülkede Milli İrade, milletin kendisidir. Milli İrade, Kurtuluş Savaşı'nda mandacılara karşı kendi iradesini savunarak kendi idaresini kurmanın adıdır. Milli İrade, İkinci Dünya Savaşı yıllarında yabancı hayranlığına kapılanları 1950'de uyandırmanın adıdır.

Milli İrade, 1asarak 1993'te zehirleyerek toprağa verdiklerinizden sonra çok daha güçlü doğmayı başaran çocukların adıdır. Milli İrade 3 Kasım 2002'de yüzyıllar öncesine dayanan o asil ruhun AK Parti'de vücut bulmuş halidir. İşte biz bu yüzden Milli İrade'yi savunuyoruz. Diyoruz ki; ülkenin kaybetmesi pahasına iktidar hesabı yapanlara karşı Milli İrade'nin yeri AK Parti'dir. Yine diyoruz ki; dün olduğu gibi bugün de ve yarın da ülkesi için her türlü bedeli ödemeye hazır, milletine hizmet etmeyi tek dert edinmiş Milli İrade'nin önderi, Türkiye sevdalısı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız, arkasındayız, arkasındayız” şeklinde konuştu.

 

“GENÇLİK OLARAK BU YOLDAN AYRILMAYIZ”

Yücel ‘in ardından konuşan Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, “58. danışma meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Biz Ak gençlik olarak hırçınız doğru bildiğimiz yolda kanımızın son damlasına kadar bu yola devam edeceğiz, biz gençlik olarak bu yola girdik bu yoldan ayrılmayız. Çünkü geçmişteki zihniyetin günlerine tekrar geri dönmek istemiyoruz. Ak gençlik bu değerlerin kıymetini biliyor. Geçmişte yaşanan sıkıntılara girmemek için var gücü ile çalışacaktır. Bu millet kararlıdır. Biz de gençlik olarak kararlıyız” dedi.

 

“OYLARIMIZI ARTTIRARAK SİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, “Biz bayanlar olarak her zaman olduğu gibi canla başla ve heyecanla çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında ev ev gezerek ziyaretlerimizi yapıyoruz ve insanlarımızın sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Her türlü etkinliklerde yer aldığımız gibi milli irade yürüyüşüne katılarak destek olduk. Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarımızla oylarımızı arttırarak sizlerin yüzünü güldüreceğiz. Biz bayanlar olarak Ustanın arkasından haykıracağız” dedi.

 

“MUHALEFETE YER BIRAKMADIK”

Başkan Ellibeş “Ne kadar güçlü ve diri olduğumuzu buradaki tablo anlatıyor. Biz bir aileyiz iyi günde de kötü günde de paylaşımcıyız. Bu birlik ve beraberliği, ilgiyi hiç kimse yenemeyecektir. Burada gösterdiğimiz ilgi ve birliği sandıkta da gösterelim. Bu gücümüzle yerelde ve genelde muhalefete yer bırakmadık. Hizmetlerimizle tüm alanları doldurduk. Bugün muhalefetin hiç vaat verecek bir şeyi kalmadı. Fakat bunlar fitne, fesat, yalanlarla bizi devirmeye çalışıyorlar. Boşuna heveslenmesinler biz bütün sınavları başarı ile geçtik. 30 Marta da yine bu sınavı çok başarılı bir şekilde vereceğiz. Kalpten çalıştığımızdan zerre kadar endişem yoktur. Bizler bu çalışmalarımızda hiç kimsenin oyuna ipotek koymuyoruz, bu bize yakışmaz. 30 Martta her zaman aldığımız oyların çok üstünde oy almak için çalışacağız” dedi.

 

“SEÇİMDEN OYLARIMIZI ÇOĞALTARAK ÇIKACAĞIZ”

İl Başkanı Mahmut Civelek, “Yeni yılımızın ilk danışmasını yapıyoruz ve bu yıl da barış sağlık özellikle silahların susmasını ve kan dökülmemesini diliyorum. Bugün komşu ülkelerimizde yaşanan savaşta insanların kanının akması çok üzücü. Bu seçimde Gölcük’te seçimi kazanacağımız kesindir. Fakat biz bir oyla kazanacakmış gibi çalışalım ki seçimlerden oylarımızı çoğaltarak çıkmalıyız. Bunlar bizim üzerimize balyozla geldiler, yetmedi Terörle geldiler, gelmeye de devam ediyorlar. Bakın bunlar ‘biz Menderes’i astık haberiniz olsun unutmayın’ diyorlar. Biz bunları çok kolay bir şekilde aştık. Geçmişte Kürt Meselesi için Özal Eşref Bitlis Paşa ile görüştü. Uğur Mumcu’da dosya var dediler. Bu sadece bir sefer konuşuldu. Uğur Mumcu ile Eşref Bitlis Paşa ve Özal’ı öldürdüler. İşte bunların vesayeti sürdü. AK Parti iktidara geldi ve bizimle uğraşmaya başladılar. 17 Aralık operasyonunu yaptılar bizi en hassas noktamızdan vurmaya çalıştılar. Çünkü bizim için en önemli konular yolsuzluk ve namustur. Biz bu ilkelere çok önem veriyoruz. Yine başaramadılar. 30 Martta sandıktan çıkarken bunların cevabını vereceğiz” dedi.

BENZER HABERLER
X