Yücel: En görkemli tablo oldu
AK Parti İlçe Teşkilatının geçtiğimiz Cuma akşamı Gölcük Kongre Sarayında düzenlemiş olduğu aday tanıtım programını değerlendiren İlçe Başkanı Sedat Yücel,
“Görkemli programımıza yüksek katılım sağlandı. Gölcük tarihinde bir ilki yaşadık” dedi
AK Parti İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Sedat Yücel başkanlığında geçtiğimiz gün parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Toplantıya İlçe Başkanı Sedat Yücel’in yanı sıra, Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve parti yönetimi katıldı.
‘GÖLCÜK BİR İLKİ YAŞAMIŞ OLDU’
Toplantıda açıklama yapan İlçe Başkanı Sedat Yücel, aday tanıtım programını değerlendirerek, “Değerli arkadaşlar, geçtiğimiz Cuma günü Gölcük Kongre Sarayında düzenlediğimiz aday tanıtım programında Gölcük bir ilki yaşamış oldu. Bu program Kocaeli’nin en büyük aday tanıtım programı oldu. Görkemli programımıza üç Milletvekilimiz Sibel Gönül, Zeki Aygün, İlyas Şeker ve Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanımız Nihat Ergün katılırken Milletvekillerimiz Mehmet Ali Okur, Muzaffer Baştopçu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık yoğun çalışmalarından dolayı katılamadılar. Tanıtım programımızın Gölcük’e yakışır bir tanıtım olduğunu hepimiz gördük. Halkımız, her zaman olduğu gibi kendi seçtiği kişiye bu şekilde sahip çıkacaktır” dedi.
‘VATANDAŞ BİZDEN MEMNUN’
Yücel konuşmasının devamında, “Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, 2 dönem çok başarılı bir çalışma yaptı. Herhangi bir yanlış veya hata yaparak başımızı önümüze eğmedi. Bu ustalık döneminde de yine genel merkezimiz tarafından aday gösterilerek 3. kez aday oldu. Biz de SKM programı kapsamında Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte çalışmalarımızı yaparak halkımızın sorunlarını dinliyor ve halkımıza geçmiş dönemin hesabını veriyoruz. Vatandaş bizden memnun, başkanımızdan çok memnun bu da bize daha da güç veriyor. Belediye başkan adayımız belli oldu. Sıra belediye meclis üyesi adaylarının belirlenmesine geldi”dedi.
‘3-5 GÜN İÇERİSİNDE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI AÇIKLANACAK’
Belediye meclis aday adaylarımızın sayısı 55’tir. Bu arkadaşlarımızın beklediği kadar ben de aynı şekilde bekliyorum. İl başkanımız bugün Ankara’da. Oradaki işlemlerini tamamladıktan sonra dönecek. 3-5 gün içerisinde aday adaylarının değerlendirmesi yapılarak isimler açıklanacaktır. Sonunda süreç başladı. Değerlendirme il tarafından yapılarak bize gönderilecektir. Üye sayımız için ise hedef 20 bin olacaktı fakat 17 binde kaldık. Ama üye çalışmalarımız hızla artıyor. AK Parti, bugüne kadar hiç bir zaman etnik ve bölgesel ayrımcılık yapmadı yapmaz da. Ülkemizde yaşayan herkes bizim vatandaşımızdır. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, herkesin başkanıdır ve öyle kalacaktır” dedi.