‘Tek yürekli ses Milli Görüşten geldi’
Her geçen gün Mısır’da şiddetinin arttığını ifade eden SP Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay “Kirli rejimlerin derin ve gizli güçlerinin oluşturduğu yapının Mısır’daki adı Baltacılar.
2 aydır bu yaşananlara karşı tek yürekli ses, erkekçe bir duruş ve anlamlı destek yine Milli Görüşten geldi” dedi
Saadet Partisi Kadın Kolları yönetimi haftalık olağan toplantıda Mısır’da yaşanan gelişmelere değinerek saldırıları kınadıklarını ifade etti. Her geçen gün darbenin şiddetinin arttığını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay “Önce bir sabah namazında gelen kurşunlar. Ardından, Ortadoğu’da Osmanlı’yı yıktıktan sonra Batının kurduğu derin rejimlerin ürettikleri gizli çete, mafya, derin istihbaratın elemanlarının baltaları kesmeye başladı. Kirli rejimlerin derin ve gizli güçlerinin oluşturduğu yapının Mısır’daki adı Baltacılar. Ardından Adeviye Meydanına sürülen tanklar, kirli rejimin eli kan kusan askerleri. O gün bugündür şehitsiz gün geçmiyor Mısır’da. Bütün bu küresel güçlere, işbirlikçilerine, darbecilerine karşı çıkmak ne büyük bir yürek, ne büyük bir iman ister değil mi? İşte neredeyse 2 aydır bu yaşananlara karşı tek yürekli ses, erkekçe bir duruş ve anlamlı destek yine Milli Görüşten geldi” dedi.
‘DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
“Bir milletin asıl gücü kullandığı topu, tankı ve silahını Mısır’daki Müslüman kardeşlerine doğrultan gücü olamazdı” diyen Başkan Bay “ Dayandığı rantiyeci veya ihaleci ekonomiden gelen haram kazanç ile dolu cebindeki parası, pulu ve altlarındaki jipleri ile şehrin az ötelerinde gününü gün edenler olamazdı. Geçtiğimiz günlerde Tevfik Hoca Camii’nde sesimizi duyurmak ve Müslüman kardeşlerimize destek olmak için bir araya geldik. Biz Saadet Partisi olarak bu darbeyi kınamaya ve Müslüman kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.