‘Sorunların çözüm önerilerini üretiyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Başkan Çakır, “Bizlere bildirilen sorunların çözüm önerilerini de hep birlikte üretiyoruz” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin çalışmaları, koronavirüsle mücadelede ve ilçemizde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışında kendilerine herhangi bir sorunun aktarılıp aktarılmadığı konularına değindi. İlk olarak partilerinin çalışmalarından söz eden Başkan Çakır, “Partimiz, her ne kadar kalabalık bir şekilde sokağa çıkamasak da esnafımızı, muhtarlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını sınırlı sayıda kişi ile ziyaret ederek kendilerinin aktardığı sorunları not ediyor. Bizlere bildirilen sorunların çözüm önerilerini de hep birlikte üretiyor ve sonucu birlikte alıyoruz” ifadelerini kullandı.
‘BİLİM KURULU’NUN AÇIKLAMALARINA UYACAĞIZ’
Sözlerine devam eden Başkan Çakır, “Koronavirüsle mücadele kapsamında her gün açıklanan rakamlar, düşme eğiliminde olunduğunu gösteriyor. Bu da bizleri sevindirmekte. Aşının da daha çok kişiye vurulması ile birlikte rakamların daha çok düşeceğini ve sürecin en nihayetinde biteceğini temenni ediyoruz. Bilim Kurulu, mücadelenin sonuçlarını sürekli olarak izliyor ve ona göre kararlarını alıyor. Şubat ve Mart aylarında kısıtlamaların esnetilebileceği şeklinde çalışmalar olabileceğini öğrendik. Bilim Kurulu’muz ne karar alırsa bizler hem MHP hem de birer vatandaş olarak bu kararlara uyacağız” dedi.
‘HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMADI’
Başkan Çakır, “Geçtiğimiz günlerde yoğun bir şekilde kar yağışının olduğunu gördük. Kar yağışları sonucunda barajların da dolacağını düşünüyoruz. Kuraklığa karşı bu yağışlar oldukça faydalı olacaktır. Tabii ki kar yağışlarında olumsuzluklar yaşanması doğaldır ama ilçemizde yüksek kesimlerden herhangi bir sıkıntının çıkmaması da sevindirici oldu. Yağışın olduğu gün Hamidiye’ye çıktım ve herhangi bir problemin olmadığını gördüm. Yollar açık ve sorunsuzdu. Ulaşımda herhangi bir sorun çıkmadı. Vatandaşlarımız da herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını ifade etti” şeklinde konuştu. Erdem ŞENGÜL