Sancaklı ve Patan Ulaşlı’da
Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatının Ulaşlı Düğün Salonu’nda düzenlemiş olduğu programda
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Dr. Resul Patan vatandaşlarla bir araya geldi. Patan, Ulaşlı’lı vatandaşlara ‘30 Altın Projesinden’ bahsetti
Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçeTeşkilatının düzenlemiş olduğu programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Dr. Resul Patan vatandaşlarla bir araya geldi. Ulaşlı düğün salonunda düzenlenen proje tanıtım programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
PATAN ‘ÖNEMLİ OLAN İKTİDAR OLMAK DEĞİL, MUKTEDİR OLMAKTIR’
Ulaşlı Düğün Salonunda düzenlenen proje tanıtım programında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Dr. Resul Patan konuşma yaptı. Patan “Ben sizlere Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak şunları söylemeliyim ki her zaman söylediğim bir sözdür; Önemli, olan iktidar olmak değil, muktedir olmaktır. Eğer bizler bu göreve layık olamayacaksak zaten Allah nasip etmesin. Fakat ben arkadaşlarımla beraber bu görevi gerektiği şekilde, halkımızın istediği şekilde yerine getirebileceğimize inanıyorum” dedi.
30 ALTIN PROJE
Patan, sözlerine projelerinden bahsederek devam etti ve şunları dile getirdi. “Bizim Gölcük İlçesi için öncelikli olarak bir otogar projemiz var. Başka şehirlerden ve yaşam bölgelerinden ilçemize gelenlerin ilk gördükleri yer otogarımızdır. Onları böylesine düzensiz bir ortamda karşılamayı devam etmeyi herhalde hiçbir vatandaşımız istemiyordur. O bölgeye hem otogar hem de güzel bir pazaryeri yapmak istiyoruz. Bu projeler gerçekleştiği sürece o alanlar daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Daha sonra vatandaşlarımızın, özellikle çarşıda ki esnaflarımızın en büyük sıkıntısı bir otoparkın olmayışıdır. İlçemizin farklı bölgelerine modern ve donanımlı otopark sistemleri düşünüyoruz. Bu modern ve katlı otopark sistemleriyle hem şehir içimiz hem de araç sahiplerimiz son derece rahatlayacaktır. Ayrıca otopark ücretleri de çok cüzi bir miktarda olacak” dedi
SANCAKLI ‘SİZLERİ BU ÜLKENİN SİGORTASI OLAN MHP ‘YE OY VERMEYE DAVET EDİYORUM’
Patan’ın ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ise Ulaşlı’lı vatandaşlara şu sözlerle seslendi ‘’sizlere öncelikle şunu söylemeliyim ki sokakta yaşanan olaylar tehlikeli boyutlara ulaştı. Polisimiz şehit oldu, genç bir kardeşimiz öldürüldü. Prokovatif olaylarla ülkemizde kargaşa ortamı yaratmaya çalışıyorlar bu oyunlara gelmemek lazım. Benim ülkem bölünme noktasına gelirse ne belediye başkanlığının nede milletvekilli olmanın önemi yoktur. Bu seçimlerde seçmenlerden bir tek ricam var takım tutar gibi parti tutmayın. Önceliğimiz vatan sevgisi olmalı. Vatanımızın menfaati için oy kullanın.
‘KADAR ACIDIR Kİ BİR TANE BİLE TÜRK BAYRAĞI YOK’
Geçenlerde güney doğuya gittim ve gördüklerim hiç hoş değildi. Türk polisi yok, ne kadar acıdır ki bir tane bile Türk Bayrağı yok ama başka bayraklar var. Yani anlayacağınız Türk adına hiç bir şey yok. Ülke bütünlüğümüz tehlikede oy verirken bunu düşünmelisiniz. Sokaklar ikiye bölünmüş bir kısım sokak terörünü kınıyor bir kısım neredeyse oh olmuş diyor. Bizim için önce vatanın birliği ve dirliği önemlidir. Sizleri bu ülkenin sigortası olan MHP ‘ye oy vermeye davet ediyorum.
‘KARAOSMANOĞLU HANGİSİNİ YAPTI?’
Sancaklı, konuşmasını İbrahim Karaosmanoğlu’nun seçim vaatlerini okuyarak sürdürdü ve “Kocaeli’ye 10 yılda 20 milyar dolar para gelmiş. Bana bırakın 20, 10, 5 milyar doları 100 milyon dolarlık bir iş gösterin. Karaosmanoğlu’nun beş yıl önce 2009 yerel seçimler öncesinde projelerinin yer aldığı ‘’5 yıl önce bugün’’ isimli dergiyi gösteren Sancaklı 5 yıl önce bana oy verirseniz. Bu projeleri hayata geçireceğim demişti. Aradan 5 yıl geçti fakat ortada bu projelerin yer aldığı hiçbir çalışma yok! Nerde bu projeler. 5 yıl önce Marmaray, asma köprülerden akan trafik, 3 yeni baraj, 5 yeni arıtma tesisi, teleferik, kongre merkezi, spor şehri vaat etmiş. Hangisini yaptı? Üstelik şimdi yeniden bir kitapçık bastırmışlar gene vatandaşları kandırıyorlar. Kararı siz verin, bu kadar parayla sözünü tutamayan adama oy verecek misiniz? Kocaeli yoğun bakıma sokulmuş, bu ilin 1. Lig takımı vardı, güreşçiler çıkardı, basketbol takımları vardı. Şimdi, Kocaelispor’u borçtan kurtarmak için hileler düşünülüyor” ifadelerini kullandı. Sancaklı’nın konuşmasının ardından Ulaşlı’lı bir vatandaşın sahneye çıkıp kendisinden bayrak direği ve Ulaşlı’ya bir Atatürk büstü istemesine şaşıran Sancaklı “Bunu yapmak benim boynumun borcudur burada Türk Bayrağımız dalgalanacak Atatürk büstü de Ulaşlı’da yerini alacaktır” dedi.