Patan; ‘Toplum MHP’yi arar oldu’
Dr. Resul Patan Gölcük Belediye Başkan adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına önümüzdeki günlerde aralıksız başlayacağını açıkladı. Patan, “ MHP toplumun en çok aranan partisi oldu ”dedi
Son günlerde MHP’de yaşanan değişiklikler kapsamında ilk olarak genel merkez tarafından eski yönetim görevden alındı. Ardından Kemal Garipoğlu başkanlığında 60 kişilik bir yönetim oluşturuldu. Bu yeni yönetim içerisinde 9 kişi istekleri üzerine aktif görev almak istemeyerek yönetimden istifa etti.
‘MHP, DOĞRUYU BULMAK ADINA ÇALIŞMA YAPTI’
Yaşanan süreçte MHP Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Resul Patan, “Milliyetçi Hareket Partisi toplumun çok aranan partilerinden biridir. MHP’nin bu çalışmaları doğruyu bulmak adına yaptığını inanıyorum. Fakat teşkilat içerisindeki değişimler beni aşıyor. Bu teşkilatın vereceği karardır biz de teşkilatımızın vereceği karara saygı duyuyoruz. Seçim çalışmalarıma gelindiğinde ilçe teşkilatımızın birlikteliğini oluşturularak sahaya ineceğiz. Bu çalışmalarımız kapsamında bizim için önemli olan seçim beyannamemizi hazırlamadan önce projelerimizi hazırlamaktır. Bugüne kadar birçok proje çalışmamızı gerçekleştirdik. Fakat bu projelerimizin açıklanması şimdi doğru olmaz. Bütün projelerimizi tamamlayarak ardından seçim beyannamesine ekleyeceğiz. Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözler seçimden sonra yerine getirilecek sözlerimizdir. Zaten ben siyasi bir tecrübeye sahip değilim. Fakat ilçemiz için neler gereklidir, ne hizmet üretmeliyiz bunları da çok iyi bilen biriyim. Bu güvenle yola çıktık ve halkımızın teveccühüne saygı duyarım” dedi.