‘Lafla peynir gemisi yürümez’
Saadet Partisi İlçe Başkanı Sami Aytaç ve yönetimi tarafından, Gölcük Köy ve Mahalle Muhtarlarına kahvaltı düzenlendi
Kahvaltıya Saadet Partisi İlçe Başkanı Sami Aytaç, Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz, Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral katılım sağladı
‘BAŞKASINA RANT KAPISI OLMAYACAĞIZ’
Toplantıda açıklama yapan İlçe Başkanı Sami Aytaç “Öncelikle davetimizi kabul ederek buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Belediye başkan milli görüşü hizmetlerini her zaman başarılı bir şekilde ortaya konmuştur. Bizler Allah rızası için hizmete talip olduk. Bizler bir başkasına rant kapısı olmayacağız” dedi.
‘BOZUK TESGAHTA DOĞRU ÜRÜN ÜRETİLMEZ’
Birol Aydın “Bu güne kadar hep lafla geldiler. Lafla peynir gemisi yürümez. Yönetimde iyi niyet iyi yaklaşım ve irade çok önemlidir. Bakın tezgah bozuksa doğru ürün çıkmaz, düzgün ürünün çıkması için tezgahın düzgün olması gerekir.” dedi.
‘TEKEDEN SÜT, ENKAZDAN HİZMET ÇIKARACAĞIZ’
Aydın “Kocaeli Türkiye’nin ırgatlığını yapıyor, fakat bu ırgatlığın sonucunda hep aynı yerdedir. Bu bütçeye karşılık Kocaeli hep geriye gidiyor. İşte zihniyetin farkı budur. Paraları hizmet yerine har vurup harman savuruyorlar. Tüm ilçelerimiz aynı şekilde kaldı. Biz Kocaeli’yi aldığımızda tüm ilçenin kimliği olacak. Biz Milli Görüş olarak Tekeden Süt çıkaracağız, enkazdan hizmet üretiriz. Bunlar yurtdışın gidip geliyorlar. Peki yurt dışından bir örnek alabildiler mi? Alamadılar, çünkü bunlarda hizmet kapasitesi yok.” dedi.
‘MAHALLE MECLİSLERİNİ KURACAĞIZ’
Akgündüz “Ben halkımızın birçok projeleri ile yola çıktım. Yani projelerimizi halkımıza sorarak eksikleri bulduk bu eksiklikleri proje haline getirdik. Biz belediyenin paralarını yetim hakkıdır diyerek koruyacağız. İşçilerimizin hakkını her zaman savunacağız. Halkımızdan biri aç yatarken biz tok yatmayız. Bununla ilgili çok projelerimiz vardır. Ben burada siz değerli muhtarlarımızdan destek istiyorum” dedi.