Kuşkan: Al Komşunu gel CHP’ye
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Kuşkan, geçtiğimiz günlerde Derince de katıldığı bir davetteçarpıcı açıklamalar yaptı
“KADINLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
Kadınların parti için çok önemli olduğunu belirterek yakında yapılacak bir projeyi partililere duyurdu. ‘Al Komşunu Gel CHP’ye projesi kapsamında, kadınlara çok ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Kuşkan, “Bahar ayına yakın yeni bir projeyi hayata geçireceğiz. CHP’li kadınlarımız muhtemelen CHP’ye oy vermediğini düşünen komşularını yanlarına alarak düzenleyeceğimiz etkinliklere katılacaklar. Bizde onlara aslında CHP’nin nasıl bir parti olduğunu aktaracağız. Bu proje kapsamında kadınlar çok önemli ve onlara büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.
“EĞİLİM YOKLAMASI YAPACAĞIZ”
Başkan Kuşkan, konuşmasının ikinci bölümünde önemli bir projesini daha açıkladı. Yakın zamanda genel merkeze sunacağı ‘Eğilim Yoklaması’ projesine göre CHP kanadı eylül ayında kendi içerisinde bir seçime gidecek. Kuşkan bu konu ile ilgili olarak, “Derince’de veya başka bir yerde CHP’lilerin istemediği bir aday kesinlikle çıkmayacak. Seçime 6 – 7 ay kala bir genel merkezimizden de gerekli izinleri aldığımız takdirde bir ‘Eğilim Yoklaması’ gerçekleştireceğiz. Bu muhtemelen eylül ayı içerisinde gerçekleşecek. Böylece en iddialı adaylarımızla seçime gireceğiz” ifadelerini kullandı.
“KENTİ YÖNETMEYİ BİLMİYORLAR”
Konuşmasının son bölümünde mevcut belediye başkanlarını ve Büyükşehri eleştiren Kuşkan, “Her zaman diyorum. Seçimlerde iktidar partisine göre büyük bir avantajımız var. Onların mevcut belediye başkanları bizim ekmeğimize yağ sürüyor. Kenti o kadar kötü yönetiyorlar ki zaten bizim vatandaşımız sırf bu yüzden onlara oy vermez. Özellikle Büyükşehir’de hiç zorlanmadan CHP kazanacaktır. Bunun garantisini size ben veriyorum. Çünkü kenti yönetmeyi bilmiyorlar” dedi.