İşeri’den beklenen hamle
01 Temmuz 2013 17:16

İşeri’den beklenen hamle

Seçim çalışmalarına bir yıl öncesinden start veren Gölcük Belediye Başkan aday adayı CHP’li Fahrettin Büyükoğlu’ndan sonra İlçe Başkanı İsmet İşeri de aday adaylığının sinyallerini verdi.

2014`te yapılacak yerel seçimde belediye başkan aday adaylığını bir yıl önce açıklayan Gölcük ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fahrettin Büyükoğlu, CHP`nin Gölcük adayı olarak düşünülüyordu. Kurduğu profesyonel bir ekiple bir yıldır çalışan Büyükoğlu`na rağmen ilçe başkanı İsmet İşeri de aday adayı olduğunun sinyalini verdi.

SEÇİMDE RAKİPTİLER

CHP`den belediye başkan aday adayı olan Fahrettin Büyükoğlu ile ilçe başkanı İsmet İşeri, geçtiğimiz yıl yapılan ilçe kongresinde karşı karşıya gelmişti. Büyükoğlu, ilçe başkan adayı olan Fikret Gürel`i desteklemişti. Ancak kongreyi başkan adayı olan İsmet İşeri kazanmıştı. Bir kez daha karşı karşıya gelen İşeri ve Büyükoğlu’nun bundan sonra ki süreçte ne yapacağı merak ediliyor. Son günlerde köy ziyaretlerine çok önem veren Başkan İşeri, sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor. Partililer tarafından İşeri’nin kararlı olduğu konuşuluyor.

Başkan İşeri’nin önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

BENZER HABERLER
X