‘İhtiyaç paraları ile AK Parti’ye kahvaltı verdiler’
24 Mart 2014 17:10

‘İhtiyaç paraları ile AK Parti’ye kahvaltı verdiler’

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Abdullah Aydemir, Gölcük Çarşı İçi Cami Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına yönelik basın açıklaması yaptı

Dün Gölcük Çarşı İçi Cami Yardımlaşma ve Yaptırma Derneği Başkanı Murat Ağacan ve Cami İmamı tarafından Gölcük Belediye Başkanına Teşekkür kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve çevre esnafları katıldı. Cami Derneği tarafından kahvaltı düzenlendiğini öğrenen Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdullah Aydemir bu konumu doğru bulmayıp basın açıklaması yaptı.

 

‘DİNİ BIRAKSINLAR, SİYASET YAPSINLAR’

Abdullah Aydemir; “İlçemiz Merkezinde bulunan Çarşı İçi Camiine vatandaşlarımız yardım yapıyorlar. Bu yardımların yapılmasının amacı caminin tadilatı ve içinde bulunan eksik malzemenin alınması veya yeni cami yapılması için yardım yapılıyor. Ama Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı ve cami imamı ihtiyaç için toplanan bu paraları siyasi kulvarda harcayarak AK Parti’ye kahvaltı verdiler. Biz parti olarak bu olayı kınıyoruz.  Konuyla ilgili müftümüzle görüşmeler sağladık. Görüşmemizde ibadethanelerimiz için verilen yardım paralarıyla, birtakım siyasi partilere gösterilen ayrıcalıkların yakışıksız olduğunu ve bu tarz faaliyetlerinin Mabetlerimizin, ibadethanelerimizin Cami Dernek Yönetimin elinde olmadığını hatırlatıyoruz. Bu insanlar ellerinden din kozunu bıraksınlar siyaset yapsınlar.” dedi.

BENZER HABERLER
X