“Hedef 100 bin üye”
27 Ağustos 2013 20:19

“Hedef 100 bin üye”

Yoğun geçen Ramazan ayı sonrasında çalışmalarına ara vermeden devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları yönetiminin hedefi 100 bin üye.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel’in açıklamasının ardından çalışmalarına hız veren Gölcük yönetimi her hafta 15 üye yaptıklarını açıkladı. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kadar 12 ilçede toplam 100 bin üye yapacaklarını belirten Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez “Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

 

HER HAFTA 15 ÜYE YAPILIYOR

AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı haftalık olağan yürütme kurulu toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. İlçe kadın kolları başkanı Hilmiye Gövez başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya mahalle başkanları da katılım gösterdi. Kadın üye sayısının 100 bin kişiye ulaştığında coşkulu bir danışma meclisi toplantısı yapılacağını açıklayan Başkan Gövez, üye çalışmalarının başladığını söyledi. Gövez “Bizim üye çalışmalarımız devam ediyor. Her hafta yaklaşık 15 üye yapıyoruz. Bunları da il başkanımıza teslim ediyoruz. Mahalle başkanlarımızı bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X