Gümüş, muhtar adaylığını açıkladı
Halıdere sakinlerinden Yakup Gümüş Muhtarlık adaylığını açıklarken Halıdere belediyesinde 10 yıl görev yaptığını ve AK Parti Mahalle Başkanlığı yaptığı dönemlerde Halıdere için birçok sorunu çözdüğünü açıkladı
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla muhtarlık şeçimleri için muhtar adayları hızla mahalle ve köylere hizmet etmek için adaylıklarını çalışmalarına başladı. Yakup Gümüş yılardır Hallıdere’de ikamet edip Halıdere Belediyesi’nde 10 yıl çalışarak vatandaşlara hizmet etti. Bu hizmetler kapsamında AK Parti Halıdere Mahalle Başkanlığı görevini sürdürdü. Bu süreç içerisinde Halıdere beldesinin eksikleri yetkililere bildirerek giderildi. Yakup Gümüş bu hizmetlerini daha da genişletmek için bu yerel seçimlerde Halıdere Yalı Mahallesi Muhtar Adayı oldu. Muhtarlık adaylığını açıklayan Yakup Gümüş kısaca kendini tanıttı.
“BİRÇOK HİZMETİN ALTINDA İMZAM VAR”
Yakup Gümüş; “1960 Halıdere de doğdum. Tam 54 yıldır Halıdere’de ikamet ediyorum evli ve 1 çocuk babasıyım. Ben Halıdere belediyesine 10 yıl hizmet verdim. Bu görev sürecimde 6 yıl Fen İşleri Amir Yardımcısı olarak çalıştım. Bu çalışmalarımın ardından emekli olduktan sonra 11 yıl siyasette aktif olarak görev yaptım. Halıdere Teşkilat Başkanlığı, ardından Halıdere Mahalle Başkanlığı görevimi sürdürdüm. Bu süreç içerisinde Halıdere’de 17 arkadaşıma iş imkânı sağladım. Bu süreç devam ederken Halıdere’de yapılan birçok hizmetin altında imzam vardır. Halıdere için yapılacak hizmetlerin neler olacağını çok iyi bilen bir insanım. Belediyelerle çok iyi ilişkilerim vardır. Ben mahalle başkanlığı görevinde çalışırken Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş adına Halıdere’de verdiğim tüm sözler yerine getirildi. Ben burada Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederim. Halıdere hizmetlerine yabancı olmayarak, bilgi ve birikimimle Halıdere hizmetine talip oldum. Bu asıl Halıdereli hemşerilerimizin teveccühü oldu” şeklinde konuştu.