Ellibeş: Azimle çalışıyoruz
Gölcük depreminin Gölcük için bir milat olduğunu belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,
“17 Ağustos 1999 depremi Gölcük için bir milat. Yeniden yapılanma sürecinde Gölcük’ümüz çok mesafe kat etti. Halkımızın ihtiyaçları karşılamak üzere görevimizin başında büyük bir kararlılık ve azimle çalışmaktayız” dedi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde bir araya geldik. Gölcük depreminin Gölcük için bir milat olduğunu belirten Başkan Ellibeş “Depremdeki kayıplarımızı unutmamak lazım. 17 Ağustos 1999 depremi Gölcük için bir milat. Yeniden yapılanma sürecinde Gölcük’ümüz çok mesafe kat etmiştir. Birçok engel ve problemle karşı karşıya kaldık. Engellerin ortadan kaldırılması ve Gölcük’ün yeniden yapılandırılması adına önemli projeler hazırladık” dedi.
BELEDİYEYE AYRILAN BÜTÇE 59 MİLYON
Gölcük halkının huzur ve refahının her şeyden önce geldiğini söyleyen Başkan Ellibeş “Öncelikli olanlardan başlamak üzere projelerimiz Gölcük halkının hizmetine sunuldu. Ama nihayetinde atılması gereken adımlar devam etmekte. Çünkü kaybettiklerimiz çok büyüktü. Günlük hayatın aksamadan devam edecek hale gelmesi, hayati önem arz eden bir eksikliğin kalmaması bizim ürettiğimiz projelerin isabetli ve başarılı olmasından kaynaklanmaktadır. Takdir edersiniz ki, yaşam hızla devam etmekte. Yani istekler, yeni beklentiler oluşmakta. Sonuçta kentlerde yaşayan canlı bir organizmadır. Her doğan yeni bir gün yeni bir istek ve beklentilerle doğar. Bizde bu ihtiyaçları karşılamak üzere görevimizin başında büyük bir kararlılık ve azimle çalışmaktayız” dedi. Şuanda ayrılan bütçenin yaklaşık olarak 59 milyon 750 Bin lira olduğunu, nihai bütçenin ise Aralık ayının sonunda netleşeceğini belirten Mehmet Ellibeş sözlerinin sonunda “Gölcük’te yaşayan her bir bireyin sağlıklı, mutlu, huzurlu, barış ve güven içinde yaşamını sürdürmesi bizim en büyük hayalimiz ve hedefimizdir” dedi.