Dumlu: Kazanan CHP oldu
28 Ekim 2013 21:34

Dumlu: Kazanan CHP oldu

CHP Gölcük İlçe Örgütünün önceki gün Gölcük Melisa Düğün salonunda yapılan ön seçim sonrasında rakibi

Fahrettin Büyükoğlu karşısında 612 oy farkla ön seçimi kazanan Turan Dumlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kazanan CHP oldu” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünün önceki gün Gölcük Melisa Düğün salonundayapılan ön seçim sonrasında rakibi Fahrettin Büyükoğlu karşısında 612 oy farkla ön seçimi kazanan Turan Dumlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kazanan CHP oldu” dedi. Dumlu; CHP Gölcük ilçe örgütü üyelerine yönelik gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında “Değerli üyelerimiz. Bu gün biz burada şölen havasında çok güzel, çok saygın bütün Gölcük’e örnek olacak bir davranışla güzel bir ön seçim yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘AİLE ARASINDA BİR YARIŞ OLDU’

Dumlu konuşmasının devamında, “Aile arasında bir yarış oldu. Yarıştığım kişi çok sevdiğim kardeşim Fahrettin Büyükoğlu. Bu gün burada kazanan ve kaybeden yoktur. Kazanan sadece CHP’dir. Bu ön seçim süresince bana destek olan bütün partili arkadaşlarıma, çalışma grubu arkadaşlarıma, sandık başında sabah saatlerinden beri görevi başında olan arkadaşlarıma, değerli basın mensuplarına ve ilçemizin CHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Dumlu, sözlerine şöyle devam etti. “değerli partili arkadaşlarım. Yola çıktık 37 yıl sonra ne dedik. Gölcük Belediyesini alacağız. Buna ben kalben inanıyorum. Sizlerle el ele omuz omuza, Fahrettin kardeşimle omuz omuza, 30 Martta 37 yıldır hasretini çektiğimiz CHP bayrağını Gölcük belediyesine asacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Bütün Gölcük halkı her partiden insanlarla hazırdır. Yanımızdadır. Ak Partinin korkusu budur. Asıl sevincimiz 30 Martta. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X