CHP’den Eğitim- Sen’e ziyaret
12 Ocak 2014 15:38

CHP’den Eğitim- Sen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Emek Bürosu Belediye Başkan Aday tanıtımı ile ilgili olarak Gölcük Eğitim Sen’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Emek Bürosu Gölcük Eğitim Sen’i ziyaret etti. Ziyaret CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu’nun tanıtımı amaçlı olarak gerçekleştirildi. CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu, CHP Gölcük İlçe Emek Bürosu sorumlusu Hamit Parmak ve üyeleri, Gölcük Eğitim Sen Temsilcisi Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Eğitim-Sen Temsilcisi Mustafa Demir sendika hakkında bilgiler vererek; “Eğitim- Sen’in Gölcük’te 140 üyesi bulunmaktadır. Eğitim-Sen şu anda Ülkemiz bazında en güçlü sendikadır. Yapılan faaliyetlerde her zaman katılımıyla adını duyurmuştur. Bugün diğer Eğitim Sendikalarına bakıldığı zaman bir faaliyete 20 kişiyi bile zorla veya promosyonlarla toplayan sendikalardır. Ancak Eğitim-Sen yaptığı çalışmaların hepsinde üyeleriyle yüksek çoğunluk sağlamaktadır” dedi.

 

İŞERİ; “YAVUZ’UN PERVANESİNİ DİKMEK İLE DONANMA KENTİ OLUNMAZ”

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada; “Bugün sendikanızı ziyaret etmemizin amacı Belediye Başkan Adayımız Turan Dumlu’yu yakından tanıtmaktır. Sendikalar arasında bu ziyareti ilk olarak size gerçekleştirdik. Diğer STK, sendika ve birçok yere ziyaretlerimiz olacaktır. Yapı itibariyle eğitim alanında çok örgütlü, mücadele gücü yüksek, geçmişi gerçekten çok büyük mücadelelere dayalı olan eğitim sendikalarından birisiniz. Ülkemiz çok önemli bir siyasi süreçten geçiyor. Anlatmamıza gerek yok. Bununla birlikte gelen ekonomik dalgalanma, yargıdaki sıkıntılar, yürütme ve yargının karışmış olması Devlet çarkı şu anda tamamen tıkanmış durumdadır. Böylesine sıkıntılı süreçte CHP’nin görev ve sorumluluğu artmaktadır. Mesele belli yerlerdeki makam mevki dışında artık memlekete sahip çıkma meselesine dönüşmüştür. Yaşanan süreçleri anlatmamıza gerek yok. Donanma Kenti Gölcük’ün Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile yönetiminden yanayız. Amiral Sağlam Caddesine Yavuz’un pervanesini dikmek ile Donanma kenti olunmaz. Sosyal ve kültürel yaşamı ile Donanmasıyla iç içe Belediyecilik anlayışıyla yönetilmesinden yanayız. Sevgili öğretmenlerim siz günün şartlarında çok zor şartlarda büyük bir mücadele ile yeni nesli yetiştirme gayreti içerisindesiniz. Biz Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını Gölcük’e getireceğimiz gibi okullarla da diyaloglar halinde olup sıkıntılarına ortak olmak programımız dâhilindedir. Bu süreçte oldukça önemli bir mesafe kat ettik. Bu süreç bizim lehimize gibi dönmüş görünüyor ancak biz bunun arkasına sığınmak istemiyoruz. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirip esnafımızı, memurumuzu gezip sorunlarını dinliyoruz” dedi.

 

“GÜZEL BİR ÖĞRETMENEVİ PROJEMİZ VAR”

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu ; “37 yıldır biz Sosyal Demokratlar Belediye de yokuz. Gölcük’ün ne şekilde idare edilip ne hale geldiğini sizler daha da iyi görüyorsunuz. Türkiye’nin sorunlarını konuşmayacağım çünkü sizler daha iyi biliyorsunuz. Bizleri yetiştiren sizlersiniz. Hangi şartlarda çalışıp emeğinizin karşılığını alamadığınızı biliyoruz. Gölcük sosyal ve kültürel açıdan oldukça zayıf kalmış bir ilçe. Saat 8.00’den sonra sokakları boş olan bir yer haline geldi. Gölcük halkı bize 35 yıldır çok şey verdi ve bunun için taşın altına elimizi koyacağız sorumluluğu ile aday oldum. Bu seçimi alacağız. Aday olacağıma karar verdiğim anda kazanacağımı biliyordum. Çünkü halkımız bizleri oldukça seviyor. Belediyeyi hep birlikte STK’lar,sendikalar, muhtarlarımız, vatandaşlarımızla yöneteceğiz. Birlikte güzel işler yapacağız. Öğretmenlerimiz için de güzel bir öğretmenevi proje düşüncemiz var. Diğer sosyal ve kültürel alanlarda da öğretmenlerimize çok büyük projeler hazırlayacağız. Eğitimi sanatsal ve kültürel etkinliklere de katmak için Gölcük’ü her köşesiyle cıvıl cıvıl canlı bir şehir yapacağız” dedi.

BENZER HABERLER
X