CHP Salı Sinemalarını başlattı
CHP Gençlik Kolları yönetimi her hafta Salı günü gerçekleştirdikleri toplantının ardından Salı Sinemaları adı altında yeni bir etkinliğe imza atıyor.
CHP Salı Sinemalarını başlattı
Başkan Murat Korkmaz toplantının ardından her hafta parti binasında belgesel ve film izleyeceklerini ifade etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları yönetimi her hafta Salı günü gerçekleştirdikleri toplantının ardından Salı Sinemaları adı altında yeni bir etkinliğe imza atıyor. Sanatsal faaliyetlerin önemli olduğuna değinen Başkan Murat Korkmaz toplantının ardından her hafta parti binasında belgesel ve film izleyeceklerini ifade etti.
ZEİTGEİST BELGESELİ İZLENDİ
Gençlik Kolları bu hafta paranın ve kolluk kuvvetlerinin insanlık tarihinden beri gelişim sürecini anlatan zeitgeist adlı bir belgesel izledi. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Korkmaz “Tüm suçların para ve iktidar arzusu yüzünden işlendiğini, paranın ve güç olgusunun ortadan kalkmasıyla dünyadaki tüm sorunların çözülebileceğini savunuyor. İkincisi de olan belgesel, dünyada çok ses getirmiş bir projedir. Terörden, Akla, Dinler tarihine kadar bir çok konuyu anlatıyorlar. Biz, Ekonomi ve İktidar konularının araştırıldığı bölümü izledik” dedi.