Başkan Karaosmanoğlu gönül aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet ederek, Engelli vatandaş Sermet Gök’ü evinde ziyaret etti
ENGELLİ VATANDAŞLARA DESTEK SÖZÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün Değirmendere’de esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Değirmendere Çınarlık Meydanındaki Değirmen Cafe’de, Engelli Yazar Fatma Eyi ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Eyi’nin hazırlayacağı bir kitabı için “Basımını biz yapalım” dedi. Engelli Yazar Eyi’de Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Değirmendere Merkez Mahalle sakinlerinden Engelli vatandaş Sermet Gök’ü evinde ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı Gök, Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Gök ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na kendi çalışmaları olan, şiir ve Hat sanatı örneklerini gösterdi. Başkan Karaosmanoğlu’da, şiir kitabı basılması ve sergi açılması konusunda, “Biz hazırız, arkadaşlara söylüyorum bu konuda sizinle irtibata geçecekler” dedi. Sermet Gök, bu güzel açıklamalardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
KAHVEHANEDE SORUNLARI DİNLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra, Değirmendere Merkez Mahallesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ve beraberinde heyet ile birlikte, Yukarı Değirmendere’de kahve toplantısına katıldı, gençlerle ve vatandaşlarla sohbet etti. İstek ve taleplerini dinledi. Başkan Karaosmanoğlu, Yukarı Değirmendere halkının en önemli sorunlarından birisi olan, Su ve Kanal konusundaki isteklerini, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal’a talimat vererek, bu konunun çözümü için derhal çalışmalara başlayıp bana bilgi verin dedi. Karaosmanoğlu’nun bu konudaki hassasiyetine vatandaşlar teşekkür etti. Ayrıca Yukarı Değirmendere için hazırlanan meydan düzenlemesi projesi içinde, “Bizde gereken desteği vererek, bu projeyi hayata geçecek” dedi.