AK Parti’den Kavaklı çıkarması
Üye ziyaretleri ile mevcutta kaydı bulunan 16 bin 580 AK Partiliyi ziyaret edecek Gölcük Teşkilatı önceki gün Kavaklı Mahallesi’nde partililerle buluştu.
306 üye ziyaretinde bulunan partililer 84 haneye konuk olurken, 110 yeni üye kaydı yaptı
16 bin 580 üyesini tek tek ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı tempoyu yükseltti. Piyalepaşa Mahallesi ile start alan üye ziyaretleri programında önceki gün partililer Kavaklı Mahallesi’ne çıkarma yaptı. 306 üye ziyaretinde bulunan partililer 84 haneye konuk olurken 110 yeni üye kaydı yaptı. İlçe Başkanı Sedat Yücel’in önderliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kavaklı Mahalle Başkanı İbrahim Özkul ev sahipliği yaptı.
İLGİ YOĞUN OLDU
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’inde katılım sağladığı üye ziyaretleri programında parti üyelerinin katılımı ise eksiksiz oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek kahve ikramında bulunan partililere vatandaşında ilgisi yoğun oldu. Çaldıkları her kapıda hoş sohbet ve muhabbet ile karşılanan AK Partililer üyeleri ile fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmedi.
‘ÜYELERİMİZ AKTİF’
Üye ziyaretleri sırasında partililerle ve vatandaşlarla tek tek ilgilenen İlçe Başkanı Yücel, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aktarımında bulundu. Yücel, AK Partiye kayıtlı bulunan tüm üyelerin iletişim bilgilerinin de sürekli olarak güncellendiğini ifade ederek, Partimizin tüm üyeleri aktif. Her üyemize ulaşabildiğimiz iletişim bilgilerinin de gücellemesini yeni yaptık. 16 bin 580 olan üye sayımız 28 bine doğru hızla ilerlemekte” diyerek yeni üye kayıtlarına da ağırlık verdiklerini belirtti.
‘BİRLİKTE İMZA ATTIK’
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de programlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Bizim merkezimiz de Gölcük’e hizmet etmek var. İlçemizin gelişmesi ve daha modern bir hal alması adına çalışıyoruz. Hem de büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyum ve halkın desteği inanın gücümüze güç katıyor. Her başarımızın altına birlikte imza attık, sizlerin desteği ile birçok proje ile ilçemizin adını duyurduk. Bundan sonrada ilçemizi geleceğin kenti haline getirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.