Halk Eğitim kurban kesimi kursu açacak
26 Eylül 2013 20:24

Halk Eğitim kurban kesimi kursu açacak

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz Kurban Bayramı’nda kurban kesimi ile ilgili kurs açılacağı söylentilerine açıklık getirdi.

Temiz, Halk Eğitim Merkezi’ne talep olması halinde Kurban kesimi ile ilgili kursu açmaya hazır olduklarını belirtti.

Halk Eğitim Merkezi’nde kurban kesimi kursunun açılacağı söylentilerine açıklık getiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz konuyla ilgili, “Bu kursun açılması gündemimizde var. Vatandaşlardan talep olması halinde Kurban kesimi ile ilgili kursu açacağız. Yalnız biz bu kursu açabilmemiz için 15 kişinin kayıt yaptırması gerekiyor. Çünkü bizim kurslarımız gönüllü olduğu için 15 kişiden az kontenjan koymuyoruz. Kurban kesim kursumuzu yeterli sayıya ulaştırdığımız takdirde hemen açacağız. Bu kurs az modüllü bir ders olacak. Kursiyerlerimiz 32 saatlik kurs görüp başarılı olanlar belgelerini alabilecek” dedi.

 ‘1 EKİM’DE SEZONU AÇIYORUZ’

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz 1 Ekim itibariyle Halk Eğitim Merkezi’nde sezonu açacaklarını dile getirdi. Temiz, “1 Ekim itibariyle sezon açılacak. Şu anda kursiyer ve Usta Öğretici kayıtlarımızı alıyoruz. Giyim, Mefruşat, Nakış, Örgü, Bilgisayar, Yabancı Dil, Yaşlı, Çocuk ve Hasta bakım kursları, Fotoğrafçılık, Ebru, Resim ve buna benzer kursları talep olması halinde açacağız” dedi.

BENZER HABERLER
X