Gölcük’te bir metruk bina daha yıkıldı
Gölcük Belediyesi, ilçede güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ya da sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor
Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı binalar ile vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Çalışmalarda son olarak Dumlupınar Mahallesi, 149 Sokak, No:7 adresinde bulunan metruk binanın yıkım ve enkaz kaldırma işlemi belediye ekipleri tarafından tamamlandı.
RİSKLİ YAPILAR BİRER BİRER YIKILIYOR
Çalışmanın tamamlanması ile birlikte; ilçemiz genelinde, sosyal riskler oluşturan ve metruk ya da orta hasarlı olup güçlendirmesi ve onarımı yapılmayan 124 bina, Denizevler’deki 50 ve eski sanayi alanındaki 10 bina yıkılıp enkazı kaldırılmış oldu.