$ Dolar
€ Euro
£ Sterlin
Altın
Gümüş
Ford Otosan Fabrikası ve Vehbi Koç Vakfı’nın, İhsaniye’de yaptıracağı Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Otomotiv Meslek Yüksek Okulu (MYO), şimdiden Ford yetkililerini ve Gölcüklü gençleri heyecanlandırıyor
İlimizin toplu ulaşımından sorumlu birim olan, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), ilçemizdeki ulaşım kooperatiflerine uyguladığı ağır yaptırımlar ile kan kusturmaya devam ediyor.
Gölcük Kavaklı Mahallesi Endüstri Melek karşısında hizmet veren, Tadım Kebap Salonu bir ilke imza atarak müşterileri için Yumurtalı Çiğköfte yaptı
Geçtiğimiz günlerde çirkin iddiaların hedefi olan Gölcük Müftülüğü sessizliğini koruyor.
Değirmendere’de hizmet veren Özel Yankı Kreş öğrencileri dans eğitimleri alıyor.
Hayvan Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, önceki gün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek hayvan barınak çalışması hakkında bilgi aldı
Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların giyim ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladığı Sevgi Mağazasının kapanış nedeni açıklandı.
Uzun bir süre önce yıllık izine ayrılan ve memleketi Diyarbakır’dan dönerken Malatya yolunda kaza geçiren Zirek, meydana gelen kaza da yeğenini kaybetmiş, eşi ise ağır yaralanmıştı.
Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Cebeci ve yeni yönetimi, ilçe genelinde protokol ziyaretlerine başlarken, dernek yönetimin ilk durağı, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı oldu
Amansız Hastalığa yakalanan Gölcük Selimiye Köyü Camii İmamı Mehmet Akif Gürdal (41), bir süredir tedavi gördüğü KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesini dün sabaha karşı kaybetti.
TEMA Vakfı Kocaeli Şubesi Gölcük temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ve Değirmendere Uğur Mumcu İlkokulu öğretmenlerinden Şevkiye Uğur, Hafize Öğretmen için fidan dikti
Gölcük Devlet Hastanesi toplantı salonunda Hastane Personeline, İletişim ve Diksiyon konulu seminer verildi.
Piri Reis İlkokulu’nda geleneksel hale gelen kutlama etkinlikleri devam ediyor.
Bir süre önce Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan ve geçtiğimiz günlerde ilçemizde hizmet veren özel bir hastane de göreve başlayan Operatör Doktor Resul Patan, siyasete mi atılıyor?
Köy programlarına Nüzhetiye Köyü’yle start veren CHP İlçe Örgütü’nün ikinci durağı Hasaneyn Köyü oldu.
Gölcük İpekyolu Mahallesi 8. Ada No:8 adresinde ikamet eden Hayrettin Dinçay’a Aralık ayına ait 774 TL’lik elektrik faturası geldi.
Aile Eğitimi Projesi kapsamında, Gölcük Piri Reis İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Perihan Kılıçbıyık tarafından, 37 veliye verilen Aile Eğitimi sona erdi.
Gölcük Anıtpark'ta uzun yıllar, yerli-yabancı misafirlere görsel anlamda hizmet veren 1976 Amerikan yapımı muhrip çıpası, Anıtpark'ın yeni düzenleme çalışması kapsamında yerinden sökülerek, Yarhisar Müze Gemi bahçesine kon
Gölcük Belediyesince Anıtpark Meydanı’nda yapımı devam eden, Yeni Kent Meydanı rötar yapmadan planladığı tarihte açılacağı bir kez daha deklere edildi
Türk mühendislerce 5 yıllık bir Ar-Ge çalışmasının ardından geliştirilen ‘Akıllı’ kimlik kartlarının dağıtım tarihi belli oldu.
2012-2013 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi dün sona erken, 66 aylık öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.
CHP İlçe Örgütü, 20 yıl önce arabasına konulan bomba sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Uğur Mumcu ve yaşanan suikastlarda hayatını kaybeden aydınları önceki gün büyük bir özlemle andı.
2012 -2013 yılı eğitim ve öğretimi değerlendiren Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, notları düşük olan öğrenci velilerini uyardı.
Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde, Gölcük Belediyesi otobüsleriyle 472 Öğrenci, Kocaeli Üniversitesi Kampüs’ünü ziyaret etti.
Yenilenen yüzü ile hizmet veren Saraylı Çınaraltı Ekmek Fırını’nda halkla buluşturulan odunla pişen ekmeğin tadı bir başka.
Çiftçilerin saman fiyatları ile ilgili yaptığı eylem ses getirdi. Çiftçilerin yaptığı basın açıklamasının ardından Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı müjdeyi verdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez Kuran Kursu’nda verilen Kuran Kursu’na emekli ve ev hanımlarının ilgisi oldukça yoğun.
Gölcük Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:56 adresinde Nihat Ekiz tarafından faaliyet gösteren Uğrak Pastanesi bir etkinliğe imza attı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi önceki gün üyelerine sürpriz hazırlayarak, kahve fincanı hediye etti.
Kocaeli Valisi Ercan Topaca, dün sabah erken saatlerde geldiği ilçemizde yapımı tamamlanma aşamasına gelen, Dumlupınar Orta Okulu’nu denetledi.
Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde, haber servisi sorumlusu olarak görev yapan Yalgın Sesigüzel’e, çalışma arkadaşları mesai bitiminde sürpriz bir doğum günü düzenledi
Değiirmendere Yalı Mahallesi’nde açılan kursun öğretmeni, Elif Yılmaz, dün ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz, Yalı Mahalle Muhtarı Nuran Zaim’e yemek verdi
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve dernek yönetimi, Gölcük Verem Savaş Birimi Doktoru Şeyma Şen’i makamında ziyaret ettiler
Kongre sonucu 4. kez başkan seçilen GENDAYDER Başkanı Emine Cebeci’yi ziyaret eden CHP Belediye Başkan aday adayı Fahrettin Büyükoğlu, “Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi
İlçemizde Emniyet Müdürü olarak görev yapan Cabir Yeşiltaş’a, annesi Ayşe Yeşiltaş’ı Ocak ayın 2. günü vefat etmesinin ardından, taziye ziyaretleri sürüyor
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, halk arasında Deprem Dede olarak bilinen, Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara’nın vefatı nedeniyle, yayınladığı Taziye mesajında, “Bilgileriyle bizlere ışık tutan ve Yol gösteren bir Bilim Adamını kaybettik
İlçemiz esnaflarından Seyfettin Ece, önümüzdeki hafta geçireceği bir operasyon için İzmit Akademi Hastanesi yatırıldı
Gölcük Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla hayata geçirmeye çalıştığı, Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi Projesi çalışmalarda son aşamaya gelirken de, heyecan doruk noktasına ulaştı.
Gölcük Belediyesi tarafından Kavaklı ve Gölcük şehir içinde başlatılan yol onarım çalışmaları kapsamında bazı logarlar temizlenirken, bazı logarlara dokunulmadı bile.
İZEYAP tarafından 1990 yıllarında kayıt altına alan tarihi Saraylı Köyü mezar taşları fotoğrafları ve çizimleri Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde sergilenmişti.
Gölcük Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Şişik ve yönetimi önceki gün MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş ve yönetimini ziyaret etti.
Uzun yıllar Kavaklı Sahili’nde hizmet veren ve oldukça yıpranan Orman İşletme Müdürlüğü binası bakıma alındı.