$ Dolar 47,1346 %0,13
€ Euro 53,9345 %-0,07
£ Sterlin 63,4373 %-0,15
Altın $4.017,79 %1,06
Gümüş 84,74 %0,83
Akman Kuyumculuk sahibi İsmail Akman, kuyumcular olarak alınan ve satılan altın fiyatları arasındaki farkın nereye gittiğini merak ettiklerini söyledi
Ümit Usta lezzetli tatlı ve dondurma çeşitleri ile ilçemizin vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor
Eskişehirliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyesi Ali Öztürk dün Tersane Farikasından emekli oldu. Öztürk’e veda töreni düzenleyen Eskişehirliler Derneği, Öztürk’e teşekkür plaketi verdi
Hasan Kul Gölcük bölgesindeki Yozgatlıları bir çatı altında toplayarak, dernek kurmak istediklerini söyledi
Eskişehirliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında dernek üyelerine yönelik Gölcük Polat Kardeşler Kebap Salonunda iftar yemeği gerçekleştirecek
Piyalepaşa Mahallesi sakinleri Hastane yolu üzerinde yapılan trafik lambalarından çok memnun olduklarını ve Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan kavşağa da kasis yapılmasını istiyor
Gölcük Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde bir süre önce başlayan tadilat devam ediyor. Çalışmaların bu hafta içinde bitmesi bekleniyor
Kocaeli'ye önemli kazanımlar sağlamaya devam eden Belde AŞ'ye bağlı Gülen Yüzler düzenli olarak ilçemize gelerek atık kağıtları topluyor
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kocaeli Körfez Eğitim Birimi, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi’ni gezdi.
Üretici Organik Pazar alanında önceleri bir aydır sadece bir tezgah açılırken Ramazanın gelmesi ile birlikte alan boş kaldı
Huzurevi sakinlerinden Vahettin Bulat tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti.
Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Taner Öncü’nün yakışıklı oğlu Yavuz Öncü erkekliğe ilk adımı attı.
Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi işbirliği ile organize edilen Uluslar arası Halk oyunları festivali Gölcük Anıtpark Kent meydanında vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Gazetemizin Cuma gün ki sayısında yer alan “Mahalle arasında soyundular” haberi ilçemizde büyük yankı uyandırdı.
Anadolu Gençlik Dergisi Gölcük Temsilciliği'nce “Hayatın Hayatı Namaz” konulu konferans düzenlendi.
18 Haziranda başlayan 20. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumunun kapanış programı, akşam saatlerinde gerçekleşti.
Geçtiğimiz günlerde Saraylı ve Şirinköy Kooperatifi ile ilgili açıklama yapan İhsaniye Kooperatifi Başkanı Özcan Karakoç’a yanıt geldi.
Piyalepaşa Mahallesi’nde telefon hattı döşeyen Türk Telekom işçileri giyinme yerleri olmadığı için sokak ortasında giyinmek zorunda kalıyor.
Ramazan ayına sayılı günler kala Ramazan telaşı da başladı.
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu 2012-2013 Eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği maddi durumu yetersiz olan ve sokakta çalışan gençlerle birlikte Buz Pistine gitti.
Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları yönetimi haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
Kavaklı Sahili’nde bulunan Beyoğlu Kazıklı Deresi adeta bataklığı andırıyor. Çevreye verdiği kötü koku nedeni ile Kavaklı Mahallesi sakinleri oldukça tepkili.
İlçemizde hizmet veren av bayi dükkanlarına bir yenisi daha eklendi. Köse Komut Av Bayi muhteşem bir açılışla hizmete girdi.
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hasta ve hasta yakınlarının motivasyonunu arttırmak için Necati Çelik Hastanesi’nde kurslar açtı.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü ortaklığında yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi etkinlikleri devam ediyor.
Ceza evlerinde tutuklu bulunan subay eşlerinin oluşturduğu Vardiya Bizde Platformu Sessiz Çığlık eylemine devam ediyor.
Gölcük Ülkücü Ocak Başkanı Taner Öncü, Irak’ta meydana gelen saldırıları kınadıklarını belirterek basın açıklaması yaptı.
Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Genel Kurulu dün Başiskele Sanayi Sitesinde gerçekleştirildi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bosna Hersek’ten İlçemize Kültür gezisine katılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan grubu Gölcük Belediyesi Aşiyan tesislerinde kahvaltıda ağırladı.
Eski adıyla Gölcük Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olan ve şimdiki adıyla Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurul toplantısını yarın sanayi merkezinde gerçekleştirecek.
Ümmiye Köyü idris Uzuner Sokakta bulunan Ümmiye Köyü Merkez Cami yenileniyor.
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun yürürlüğe girmesiyle harekete geçen Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası yetkilileri, üyeleri için Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde seminer düzenledi.
Fatih Cami eski emekli imamlarından 57 yaşındaki Ahmet Yıldırım kalp krizi nedeni ile tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
AK Parti Gençlik Kolları haftalık Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik kolları yönetimi SKM programı kapsamında düzenlenen programda üye ziyaretleri yapacak.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, okulların kapanmasının ardından yaz dönemlerinde dershane ve kurslarda gençleri bilgilendirme çalışmalarını yaptı.
Bu yıl 11. kez düzenlenen şölende Ford Otosan çalışanları, eşleri ve çocukları bir birinden renkli oyunlar ve gösterilerle coştu.
Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Genç Kanatları havacılık eğitimi almaları için Eskişehir İnönü eğitim sahasına gönderiyor.
Ramazan ayına sayılı haftalar kaldı. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi için fırıncılar kolları sıvadı. Vatandaş ise bu yıl pide fiyatlarını merakla bekliyor.
İhsaniye İlköğretim Okulu 7-A sınıfı öğrencileri dün sabah örnek olacak bir kampanyaya imza attı.
Yaklaşık 9 yıl mutlu bir birliktelik yaşayan Metin ve Yeliz Ateş çiftinin bir yıl sonra dünyaya gelen zihinsel engelli çocuklarının doğumundan sonra hayatları kabusa döndü.
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen köy ziyaretleri devam ediyor. CHP İlçe Yönetimi önceki gün Saraylı Köyü’nü ziyaret etti.