$ Dolar 44,2122 %0,07
€ Euro 51,0787 %0,11
£ Sterlin 59,0549 %0,10
Altın $4.881,70 %-2,48
Gümüş 109,87 %-2,44
İlçemizde uzun süredir ekmek fiyatlarında ki rekabet devam ediyor. Bazı yerde 85 kuruştan bazı yerlerde 60 kuruştan satılan ekmek tüketicinde kafasını karıştırıyor. Arka Fırın’da ekmek fiyatını düşürdü.
30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de törenlerle kutlandı. Bayrama katılım yine azdı.
Kocaeli genelinde elli esnaf arasından yılın ahisi seçilen Vahap Kaya önümüzdeki günlerde ahi cübbesini giyecek.
Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Gölcük Temsilcisi Mehmet Arslan 30 Ağustos’un vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adı olduğunu belirtti.
Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut ve yönetimi tarafından gerçekleştirilen Trabzon ziyaretinde yönetim seri ziyaretler yaptı.
Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile yazılı basın açıklaması yaptı.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulunarak,
Kocaeli Serebest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Gölcük Temsilciliği 9. Genel Kurulunu önceki gün dernek binasında gerçekleştirdi. 96 üyesi bulunan temsilcilikte genel kurula 50 üye katıldı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, “Milli bayramlar millet olmanın bir değeridir” dedi.
Her yıl Dumlupınar Mahallesi 63. 46. 47. 48. sokakta kurulan bayram pazarı hakkında açıklama yapan Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Türengül “Kurban Bayramı’nda pazarın yeri değiştirilsin” dedi.
Kıbrıs Gazisi Mehmet Avşar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve Kocaeli Özel Konak Hastanesi’nde ameliyata alınan Avşar hayata tutunamadı.
Gölcük Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden onarım çalışmalarına devam ediyor.
İlçemizin en aktif derneklerinden Trabzonlular Derneği yönetimi önceki gün memleketleri Trabzon’a gitti.
İlçemizde 9 yıldır Merkez Mahallesi Donanma İş Merkezi B/2 B blok no: 18 adresinde hizmet veren Güleryüz Mantı Lokantası kaliteli hizmetine devam ediyor.
İlçemizde uzun yıllar hizmet veren Saral Emlak sahibi Fatih Saral Gölcüklü vatandaşlar için önemli bilgiler verdi. Kredi faizlerinin çok düştüğünü belirten Saral “Ev almanın tam zamanı” dedi.
İlçemizde uzun yıllar esnaflık yapan işletme sahipleri Gölcük’te esnaflık yapmanın günden güne zorlaştığını belirterek ilçede açılan büyük marketlere tepki gösterdi.
İlçemizde uzun yıllar hizmet veren ve bütünleşen Şölen İşkembe kaliteli hizmetine devam ediyor.
Yaz mevsiminde en çok tercih edilen gıda türü olan meyve ve sebze fiyatları uzun zamandır fiyat istikrarını koruyor.
Gölcük Postası Gazetesi Genel Yayın Müdürü Neslihan Başak dün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret etti. Başkan Kocaman ziyarette yaptığı açıklamada “Adaylar esnafa yönelik projelerle bize gelsin” dedi.
İdari İşler ve Mezarlıklar Amirliğinde görevinde 23. yılında emekli olan Hasan Kahraman’a veda yemeği düzenlendi.
İlçemizde uzun süredir faaliyet gösteren Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi Zafer Bayramı münasebeti ile açıklama yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı makamında ziyaret etti
İlçemiz ve bölgemizin en geniş sülalesi Uzuner soyadı ile geceye katılanlar eğlenceye doydular.
Derince ve Körfez’i buluşturan sahil düzenlemesi ile birlikte bölgeye akın eden vatandaşlar yaz aylarının tadını en güzel şekilde çıkartıyor
Ruken Altun ve İsa Bozkurt’un bir ömür boyu mutluluğa evet dedikleri düğün törenine protokol büyük ilgi gösterdi
Başkan Karaosmanoğlu, temizlenen ve tazelenen yüzüyle İzmit Körfezi’nin denize girmek isteyen Kocaeli halkına kucak açtığını söyledi
Gölcük İlçe Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre bugün saat 10.30’da hacı adayları aşı olacak. Hacı adayları aşılarını müftülük binasının alt katında olacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak Kocaeli Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilecek Planlı Alanlar Tip Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik konusundaki toplantıda sunum yapacak.
4 gün süren etkinlik programı doğrultusunda tamamlanan Geleneksel Sünnet Şöleninde 130 çocuk sünnet olup erkekliğe ilk adımı attı.
Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanıyken Yüksek Askeri Şura kararları ile Gölcük Donanma Komutanlığı görevine atanan Koramiral Veysel Kösele, Kocaeli Valisi Sayın Ercan Topaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu
İlçemizin yeni derneklerinden olan Gürcü Kafkas Kültürevi Derneği tarafından düzenlenen festival kapsamında ilçemize gelen Gürcistanlı konuklar dün ülkelerine geri döndü. Dernek Başkanı Safet Çelik ve yönetimi grupla yakından ilgilen
Kırtasiye sektöründe verdiği kaliteli hizmetlerle tanınan Serkan Kırtasiye hizmet ağını genişletti. Serkan Kırtasiye yeni yerine taşındı. Oyuncak çeşitlerini çoğaltan Serkan Kırtasiye şimdilerde daha cıvıl cıvıl
İlçemizde uzun zamandır hizmet veren Çoker İletişim 2. şubesini açtı. Çoker İletişim 2 mağazası Gölcüklülerden yoğun ilgi görüyor
İlçemizde paten sporuna gönül veren bir grup Anıtpark Alanında paten yapmaya devam ediyor. Paten sevgisi için bir araya gelen grup Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş’ten paten sahası istiyor
2022 yasası kapsamında 65 yaş ve üzeri ile sakatlar için geçim maaşı veriliyordu. 6 ay önce bakanlık kararı ile maaşlarda yapılan düzenleme ile, birçok yaşlı ve sakatların maaşı kesilmişti. Yeni yasaya göre yapılan düzenleme kapsa
Hakkâri Doğa Sporları Derneği geçtiğimiz hafta Hakkari’ye gezi programı düzenledi. Programa ilçemizden de vatandaşlar iştirak etti. İlçemizden Hakkari’ye giden ve bir hafta kalan vatandaşlar unutamayacakları bir anıyla ilçemize dönd
4. Uluslararası Nakışlı Kırk Yama Festivali 6 Eylül Cuma günü saat 14:00’da Gölcük Değirmendere Çınarlık Meydanında UNESCO Türkiye Milli Komisyonu, Dünya El sanatları Komitesi (WCC), Ankara Gazi Üniversitesi Halk Bilimi Bölümü dest
İhsaniye Çiftlik Mahallesi Polatkan Caddesi 4161 Sokak üzerinde Gölcük Belediyesi tarafından yapılan taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye olarak her zaman sizlere yardımcı olmaya ve hi
Gölcük Yeşil Camii Kuran Kursunda eğitim gören 53 öğrenci ve Kuran Kursu Öğretmeni Betül Kurt tarafından önceki gün Kuran okuma programı gerçekleştirildi.
Her Cumartesi günü olduğu gibi önceki gün de sessiz çığlık eylemlerine devam eden Vardiya Bizde Platformu Temsilcisi Nuray Türkmen, basın açıklaması yaptı.
Ramazan ayının etkisinden kurtulamayan balık satışlarında durgunluk devam ediyor. Balık geçtiğimiz haftalara göre rağbet görmüyor.
İlçemizde uzun süredir başarıyla esnaflık hayatını sürdüren ve Can Kardeşler Oto Elektrik’in sahibi Hüseyin Can önceki gün gazetemizi ziyaret etti.