$ Dolar 44,0608 %0,17
€ Euro 51,1899 %0,04
£ Sterlin 59,0547 %0,28
Altın $5.153,12 %1,50
Gümüş 118,76 %2,41
Gölcük Kavaklı Mahallesi 123. sokakta kurulan Vodafone’a ait 3G baz istasyonu bir apartman çatısında kurulma çalışmaları esnasında mahallelilerin tepkisi sonucu mühürlendi
17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde depremzedelerin mağduriyetini gidermek için yapılan Kalıcı İş Yerleri içinde bulunduğu durumdan kurtuluyor.
Uzun zamandır Gölcük Müftüsü görevini yürüten Mahmut Şahin’in tayini çıktı. Şahin Sakarya İl Müftüsü yardımcılığı görevine atandı
Gölcük Belediyesi tarafından her yıl tertip edilerek geleneksel hale dönüştürülen Sünnet Şöleni, bu yıl bir dizi etkinliklerle coşku içinde devam ediyor.
Gölcük’te daha sağ¬lık¬lı ve temiz ya¬şa¬ya¬bil¬mek için Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekip¬le¬ri Kavaklı Sahili’nde ki cadde ve sokakları yıkadı.
Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olacak 128 çocuğa sünnet kıyafetleri, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda törenle dağıtıldı.
Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi’nde bulunan İSU’ya ait kanalizasyon kapağı araç sürücüleri açısından sıkıntı yaratıyordu.
Mart ayında yapılacak seçimler öncesinde ilçemizde çalışmalara başlayan partilerin yanı sıra Demokrat Parti’de sessizlik hakim.
Şifa dağıtan suyu, konforlu tesisi, seyir terası ve restoranıyla, Yazlık Ilıcası, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Perakende sektörünün önemli kuruluşlarından BİM, istikrarlı mağaza ağını genişletmeye ve büyümeye devam ediyor.
Gölcük Belediyesi’nin 1yıldan beri Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde hizmete sunduğu Buz Pateni Pisti yaz sıcağından bunalan vatandaşların serinlemek için en çok buluştuğu mekan oldu
Değirmendere’de 24 Ağustos Cumartesi günü Çınarlık Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Açık Su Yüzme Yarışları’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde Kandıra’da gerçekleştirilmişti.
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız 24. dönem toplu iş sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.
Gölcük Donanma Komutanlığı’na, çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 43 sivil işçi alınacak.
Yüksek Askari Şura kararlarıyla Koramiral rütbesiyle geldiği Donanma Komutanlığı görevinden oramiralliğe yükseltilerek Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanan Bülent Bastonoğlu Gölcük’te ki görevini Koramiral Veysel Kösele’ye devrett
Şirinköy Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı’na vatandaşlar ve araç sürücüleri aniden meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi için yola kasis yapılmasını istediklerini söylemiş, UKOME’ye 6 ay önce müracaat etmişlerdi.
Gölcük Belediyesi Fen İşleri ekipleri, önceki gün ilçemizin çeşitli bölgelerinde bulunan eski yaya kaldırımlarını yeniledi.
İlçemizde Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi’nde faaliyet gösteren Deniz Ticaret Değirmendere ve Gölcük’teki bayileriyle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor
İlçemizde uzun yıllardır faaliyetini sürdüren esnaflar yeni açılan alışveriş merkezleri yüzünden zor durumda kaldıkları biliniyor.
Bu yıl 29.su tertip edilen Gölcük Belediyesi Değirmendere Fındık, Kültür Sanat Festivali, 24 Ağustos Cumartesi akşamı Saat: 22:00da Değirmendere Çınarlık Meydanında yapılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin farklı yerlerinde başlattığı doğa yürüyüşleri her geçen gün ilgi görüyor. Yuvacık´ta yapılan 6.5 kilometrelik doğa yürüyüşlerine Gölcüklüler de yoğun ilgi g
T.C Kamu Hastaneleri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.
Gölcük Belediyesi’nin Ramazan ayından itibaren tadilatına başladığı Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu yenileme çalışmaları ardından kapılarını yeni yüzüyle vatandaşlara açtı.
Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı önderliğinde kent konseyi binasında verilen kursların kayıtları 15 Eylül tarihinde başlıyor.
Sırf Tiyatro Ekibinin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Cinemre ile tiyatro hakkında bir söyleşi yaptık. Tiyatroyla tanışmasından bu yana yaşadıklarını Gölcük Postasına anlatan Cinemre samimi açıklamalarda bulundu.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman esnafların yaşadığı sıkıntılar hakkında samimi ve önemli açıklamalarda bulundu.
Gölcük İlçe Müftülüğü’ne bağlı Cami ve Kuran Kurslarında eğitim gören öğrenciler mezuniyet töreni düzenledi.
Geleneksel sünnet şöleni 21 Ağustos Çarşamba günü Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda kıyafet dağıtımı ile başlayacak.
Asker eşleri tarafından oluşturulan “Sessiz Çığlık” adıyla seslerini duyuran Vardiya Bizde Platformu, önceki gün Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bir araya gelerek, Balyoz Davası duruşmalarının sona ermesiyle ilgili açıklamala
Her ay farklı bir il de toplanan kadın muhtarlar bu ay Van’a konuk oldu. İlçemizden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer’in katıldığı gezi programı renkli görüntülere sahne oldu
24 Ağustos Cumartesi günü, ilçemizin en yeni ve çiçeği burnundaki derneklerinden olan Gürcü Kafkas Kültürevi Derneği (GKKED), ilk etkinliğine imza atmak için geri sayıma başladı.
Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, Kandıra'da yapımı devam eden hayvan barınağının, her canlının yaşam hakkı bulunduğu anlayışıyla yapıldığını söyledi
Bakkallar ve Büfeler Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin market yasası hakkında açıklama yaptı.
Pazartesi Pazarı’nda özellikle son 2 haftadır pazarda gözle görülür şekilde bir hareketlilik yaşanıyor. Yerli sebze ve meyvelerin pazarlarda yer almasıyla ürün çeşitliliği çoğalırken bir yandan da fiyatlar düştü
Gölcük Şirinköy TOKİ Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Veli Ürer Şirinköy Kalıcı Konutlarına kendi imkanlarıyla cami yaptırdıklarını söyledi. Başkan Ürer, yapımı 1 ay önce başlayan caminin neredeyse tamamlandığını if
Ergün Uzuner, Murat Kaya, Metin San işletmeciliğinde ilçemizde hizmet vermeye başlayan Muum Konfeksiyon Mağazası törenle açıldı.
İlçemizde etkisini uzun süreden beri sürdüren sıcak ve bunaltıcı hava derelerin kurumasına yol açtı. Değirmendere’de bulunan dere sıcak hava nedeniyle tamamen kurudu
Gölcük Sanat Galerisi önünde kurulan Kent Konseyi Kadın Meclisi el emeği pazarı Ramazan ayından sonra ilk kez açıldı. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Kermes Sorumlusu Rahime Özcan satışların düşük olduğunu ve yaz aylarında bu soru
Tarıma yönelik çalışmalar ve hayvancılık alanında çiftçilerle birlikte çalışmayı hedefleyen İlçe Tarım Müdür Vekili Serkan Akça, “Tarıma müsait olan arazilerimizin büyük kısmında binalar var. Öncelikle tarıma müsait alanlar
15 Nisan ve 1 Eylül tarihleri arasında yumurtlayan ve büyüme imkanı bularak sofralarımıza gelmek için hazırlanan minik balıklar, amatör balıkçılar tarafından büyümeden tutuluyor. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar Değirmendere ve Kavak
Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler önceki akşam Piyale Paşa Mahallesinde yağmur sularının gittiği mazgallarda temizlik çalışması yaptı.
17 Ağustos depreminin merkez üssü olan Gölcük'te depremde yakınlarını kaybedenleri ziyaret eden Kocaeli Ticaret Odası yönetimi hem deprem acısını yaşamış insanlarla bir araya geldi, hem de esnaf ve tüccarın sorunlarını dinleme fı