Ziyaretten notlar…

23 Mayıs 2021 15:58

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetimi ve CHP İlçe Yönetimi ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü gazetemizi ziyaret etti. CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın yanı sıra il yönetimi, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi ile CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri’nin de katılım gösterdiği ziyarette, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, ziyarette yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli’nin 12 ilçesinde sokak sokak gezerek vatandaşları dinleyip, vatandaşların sorunlarını parti meclisine, ilçe belediye meclisine ve büyükşehir meclisine taşıyıp çözümü noktasında uğraştıklarını dile getirdi. Konuşmasının başında, siyasetin dilinin değişmesi gerektiğini düşündüğünü ifade eden Harun Yıldızlı, “Düğünde, cenazede bir araya geliyoruz. Bu yüzden siyasette kullanılacak dile önemle dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Tabii eleştiri olacak. Eleştirilerden doğru sonuç çıkarmamız gerekiyor” dedi.Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinden bahseden CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Halkın, esnafın problemi bizim problemimizdir” dedi.

Pandemin dönemindeki çalışmalarından bahseden CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Aylık program yapmıştık. Kocaeli’de 472 muhtar var. Biz 200-250 arasında kaldık. Pandemiden ötürü kimseye gidemiyorsun. Çalışmalar ister istemez sekteye uğruyor. 17 günlük kapanma ciddi anlamda etki etti. Biz hiç durmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Yarın seçim varmış gibi sokaktayız. Biz sokakta olacağız demiştik, sokaktayız. Sokakta oldukça bilgi sahibi oluyoruz. Bugün Kocaeli’nin her köşesini konuşabiliriz. Çünkü bire bir ayak basıp gidiyoruz” şeklinde konuştu.

 CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gölcük ile ilgili düşüncelerini dile getirerek, eski sanayi sitesi alanının uzun süreden beri boş bir şekilde durduğunu, ilçemize sürekli geldiğini ve eski sanayi alanının çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti.İlimiz genelindeki sorunlara da değinen Harun Yıldızlı, ulaşım sorununun, Kocaeli’nin en büyük problemi olduğunu,özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu olduğunu belirterek, sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

 Akıllı bisikletlere verilen zarar

İlçemizin çeşitli noktalarına akıllı bisiklet istasyonları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Gölcük, Değirmendere ve son olarak Halıdere’ye yapılan akıllı bisiklet istasyonları, aynı zamanda bulundukları yerlere farklı bir ulaşım sistemi de getirmişti. Akıllı bisiklet istasyonlarına bakıldığında, bisiklet sayılarından ilginin de fazla olduğu görülüyor.

Vatandaşlar, geçen zaman içerisinde akıllı bisikletlere büyük ilgi göstermeye başladı. Özellikle sahillerde kullanımı daha fazla artan akıllı bisikletlere bazı noktalarda zarar verildiği de gözlerden kaçmıyor. Bu ise duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor.Akıllı bisikletlerin kullanımında daha çok önem ve özen gösterilerek, halkın kullanımına sunulan hizmetlere sahip çıkılması gerekiyor.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X