Geçen haftanın ardından…
Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde düzenlenen ödül töreninde başarılı olan personellere teşekkür belgesi takdim edilirken aynı zamanda kurumdan emekli olan personele de plaket takdiminde bulunuldu. Düzenlenen programa Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nun yanı sıra, Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü yardımcıları, şefleri, memur ve personel ile kurumdan emekli olan personeller katıldı.
Sanat Galerisi’nde sergi açıldı
Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğiyle Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde ‘Hayallerimin Renkli Çizgileri’ adlı resim sergisi düzenlendi. Sergi açılışına başta Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören. 6. sınıf ile 12. sınıf öğrencilerinin, Resim Öğretmeni Ferhat Kır nezaretinde, kara kalem, sulu boya, guaj boya ve pastel boyadan oluşan resimleri konuklar tarafından beğeniyle gezildi.
Okul müdürleri değerlendirme toplantısı
Geçtiğimiz hafta içerisinde Gölcük Turgut Özal İlkokulu’nda, ilkokul müdürlerine yönelik, değerlendirme toplantısı düzenlendi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ile Ömer Kızıldağ ve ilçemizde bulunan ilkokulların müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılından bugüne kadar neler yapıldığı ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili karşılıklı değerlendirmeler gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitimin en önemli bölümünü ilkokulların oluşturduğunu, yapılan sınavlarda ilçemizin elde etmiş olduğu başarıdan söz ederek, önemli olanın iyi birer insan yetiştirmek olduğunu ifade etti.
AK Parti 90. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta içerisinde Gölcük Aşiyan Tesisleri’nde, 90. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılım gösterdiği toplantıda, Anayasa değişikliği ve referandum üzerine konuşmalar yapıldı. Toplantıda konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anayasa değişikliği ve referandum hakkında açıklamalarda bulundu.
TEMAD üyelerini bilgilendiriyor
Şimdiye kadar üyelerine yönelik olarak çok sayıda bilgilendirme semineri düzenleyen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, geçtiğimiz hafta içerisinde üyelerine yönelik olarak sağlık alanında bilgiler vermek üzere bir seminer daha düzenledi. Aile Konak Hastanesi’nden Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Kürşat Çeçen’in vermiş olduğu seminere TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- Sorumluluklar ve beklentiler… 19 Şubat 2025 Çarşamba
- Soğuk hava ve etkisi… 18 Şubat 2025 Salı
- Daha sağlıklı ulaşım 17 Şubat 2025 Pazartesi
- Geri dönüşüm bilinci… 04 Şubat 2025 Salı
- Yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetler… 03 Şubat 2025 Pazartesi
- Güzel havalar sahile ilgiyi arttırdı 02 Şubat 2025 Pazar
- Duyarlı olmak, sorunları giderir 30 Ocak 2025 Perşembe
- Kentsel dönüşüm değer katacak 29 Ocak 2025 Çarşamba
- Ulaşımda saygı ve empati… 28 Ocak 2025 Salı
- Çalışmalara verilecek katkı… 27 Ocak 2025 Pazartesi